PRÈVIA | FAMILA SCHIO – SPAR GIRONA

PRÈVIA | FAMILA SCHIO – SPAR GIRONA

Serà el primer partit de la segona volta com a visitant.

Final anticipada a Itàlia. L’Spar Girona juga per quarta temporada consecutiva al Palazzetto Livio Romare, seu del Famila Schio. En cas de guanyar al conjunt italià, les gironines superarien a les taronges en la classificació, i és que ambdós equips estan empatats amb 5 victòries i 3 derrotes.

Abans de l’expedició cap a terres italianes, Canut va atendre als mitjans de comunicació a la roda de premsa i va explicar que un dels objectius és ser “més sòlides. No podem tenir tants alts i baixos” com al partit del Movistar Estudiantes. “És veritat que contra l’Estudiantes comencem el partit tenint uns bons cinc-sis minuts i fem una segona part bona, amb intensitat i buscant el nostre joc; però entrem en dinàmiques de desordre que hem d’evitar. Som capaces de fer-ho bé i malament, no estem gaire lluny de les dues coses”.

Amb moltes estrelles
Respecte al Famila Schio, “és un dels equips implicats en la batalla pels llocs capdavanters. Haurem de vigilar, perquè té una plantilla equilibrada i perillosa, és un equip molt complet”. De fet, es pot destacar a Mabrey, 14,1 punts per partit, Howard, rookie de l’any a la WNBA, Astou Ndour, que domina la pintura amb 14 punts i 5,8 rebots per partit o Sottana, que és el motor de l’Schio amb 4,3 assistències per partit.

En el partit d’anada, l’Uni, que es va guanyar el partit de la primera volta contra les taronges per 83 a 63. Els precedents a aquesta pista són positius. La temporada passada l’Spar es va emportar el xoc i fa dues temporades, tot i la derrota, les gironines es van classificar per primer cop als quarts de final de l’Euroleague Women.

Per aquest enfrontament, Canut tindrà tota la plantilla a disposició, amb algunes jugadores com Tolo amb molèsties per la grip.

Attachment