DERROTA AL PALAU BLAUGRANA

L’Uni Girona, de més a menys, no ha pogut superar al Barça CBS. Un últim quart impecable de les blaugranes, juntament amb una afició entregada en el Palau Blaugrana, han revertit el marcador, aconseguint la victòria per 72 a 70. Erjavec ha estat la màxima anotadora de l’enfrontament, amb 23 punts.

Ofensiva total en els primers quatre minuts de l’Spar Girona. Els atacs constants a dins la zona han passat per sobre de les locals, destacant Regan Magarity amb sis punts (2 a 10). Amb el temps mort local, Cruz ha sostingut les aspiracions blaugranes, tot i que l’Spar s’ha mantingut sòlid des de la línia personal (6 a 16). Mendy, des de la llarga distància i Bertsch, des de la mitja, han tornat a castigar (10 a 21), però un parcial de 5 a 0 ha situat a les blaugranes a només sis punts (15 a 21), situació que no ha agradat al nostre entrenador. Amb el nostre temps mort, les gironines han tornat a atacar amb Tolo, però un triple d’Erjavec ha aproximat a les locals (18 a 23).

El segon quart ha començat igual que el final del primer parcial i Erjavec ha tornat a castigar. Tot i que ens hem mantingut gràcies a les cistelles de Loz i Regan (7 i 14 punts respectivament al final del 2n quart), l’encert blaugrana des de la llarga distància ha situat el -2 local (33 a 35) i un tir de Ginzo ha empatat el xoc. A poc pel final, Magarity ha posat el +2 per l’Uni, però un triple sobre la botzina d’Erjavec (12 punts) ha avançat al Barça per primera vegada en el xoc (38 a 37).

Amb el pas per vestidors les blaugrana s’han fet fortes mitjançant Rakovic i Ginzo (42 a 39), però dos triples consecutius de Loz i un tir d’Ainhoa han imposat un parcial de 0 a 8 (42 a 47). El temps mort d’Isaac no ha canviat la dinàmica ascendent de les nostres i Sandra i Ainhoa han liderat les transicions ofensives que han finalitzat Labuckiene i Bertsch (42 a 51). Tot i que Magarity i Bertsch han posat els 56 punts finals de l’Spar, els tirs lliures de Ginzo han reviscut a les blaugrana (50 a 56).

A 10 minuts pel final, el Barça CBS ha portat l’enfrontament al seu terreny i Pendande, Erjavec des de la llarga distància i Ginzo han situat a les locals a 1 punt per sobre (57 a 56). Tot i el temps mort, Pendande i Erjavec han imposat el seu ritme, castigant a les nostres (68 a 63). A només tres minuts, Ygueravide i Regan han situat a l’Spar a només tres punts, però l’última possessió se’ns ha fet llarga i les gironines han caigut per 72 a 70.