REGAN MAGARITY, EN EL 5 IDEAL DE LA LF ENDESA

REGAN MAGARITY, EN EL 5 IDEAL DE LA LF ENDESA

No hi ha cap mena de dubte. Aquesta temporada 23-24 Regan Magarity ha estat una de les millors jugadores de l’Spar Girona (i de la lliga). Una campanya que no ha passat desapercebuda pels aficionats, juntament amb el dels entrenadors, les capitanes i el Comité FEBR.

Després de les votacions, la sueca ha estat seleccionada en el 5 ideal de la lliga, seleccionada com a una de les millors interiors de la competició.

“Només volia dir moltes gràcies a tots aquells que han votat per mi per a un premi que significa molt per a mi i que és tot un honor poder rebre, ja que hi ha jugadores realment increïbles en aquesta lliga. Un agraïment especial a les meves companyes d’equip per fer-ho possible i als meus entrenadors. I, especialment, a tots els nostres aficionats. Sou increïbles mostrant-nos el vostre amor i suport durant tota la temporada. Gràcies”, ha valorat Magarity.

A falta d’una jornada de lliga regular, Regan Magarity ha fet una mitjana de 13,4 punts, 7,7 rebots i 19 de valoració per partit, números que també l’han portat a estar nominada com a MVP de la lliga i a guanyar en dues ocasions la jugadora estrella del mes.

Attachment