DOMINI ABSOLUT DE L’SPAR GIRONA (LEGANÉS 59 – 100 SPAR GIRONA)

És el segon cop que l’Uni arriba al centenar de punts.

L’aturada FIBA no ha trencat el ritme de l’Spar Girona que ha tornat a la LF Endesa amb molta força. Les d’Alfred Julbe, avui amb totes les jugadores per primer cop a la temporada, no han donat opcions al Leganés gràcies a un joc coral executat a la perfecció (59 a 100). Gardner ha acabat el partit amb 16 punts, mentre que Laia Palau ha repartit 9 assistències.

Al ritme de la capitana

Quan Laia Palau està inspirada el ritme de l’Spar Girona s’intensifica (4 assistències en només 5 minuts). Si a tot això sumem a un equip entregat en defensa, on ha destacat Gardner amb 3 pilotes robades, les nostres jugadores proposen un bàsquet total. I és que en un tres i no res, les gironines s’han escapat en el marcador sense donar opcions al Leganés, que tot i la primera cistella de Tate no ha sigut suficient per aconseguir una reacció del conjunt local. De fet, l’Spar Girona ha augmentat constantment la seva renda gràcies a un joc molt coral (13 a 32).

La primera de Dembélé en el segon assalt no ha intimidat a les nostres jugadores, que han imposat un parcial de 2 a 6. Tot i les primeres opcions del Leganés, on Pierre-Louis i Tata han sigut les principals espases, les gironines han continuat proposant un joc col·lectiu que ha passat per sobre de l’Innova-TSN, acabant el segon període amb 57 punts (31 a 57). Gardner ha acabat el segon quart amb 12 punts, mentre que Burke n’ha aportat 10. No obstant això, Kennedy ha hagut d’abandonar la pista per una lesió.

Anotació de totes les nostres jugadores

En la represa, el show de la capitana ha continuat i Michaela Onyenwere i Frida Eldebrink han sigut les més beneficiades (37 a 70). A tot això, el domini del rebot ofensiu ha donat encara més opcions a l’Spar, agafant Binta Drammeh responsabilitats per finalitzar les jugades (10 punts, 43 a 77). La superioritat de les gironines s’ha notat en les estadístiques, i és que la cistella d’Iho López en el tram final del tercer quart ha significat l’anotació de totes les nostres jugadores (50 a 81).

L’Spar Girona, sòlid en defensa, ha castigat les imprecissions del Leganés en intentar atacar des del darrere (14 pilotes recuperades, 54 a 88). Si l’Uni havia començat l’últim assalt atacant sota cistella, els següents atacs s’han focalitzat des de la llarga distància (triples de Julia Reisingerová i Michaela Onyenwere, 56 a 94). Amb el partit més que sentenciat, els tirs lliures de Gardner en l’últim minut ha significat el punt  100 del partit (59 a 100).