PRÈVIA INNOVA-TSN LEGANÉS VS SPAR GIRONA

LA PRÈVIA INNOVA-TSN LEGANÉS – SPAR GIRONA

La jornada 20 es disputarà aquest dijous 17 de febrer a les 20:30 i es televisarà pel Canal FEB.

L’Spar Girona torna a la competició després de dues setmanes de finestra FIBA i ho fa contra el Leganés. Les d’Alfred Julbe han viatjat avui a Madrid amb la mentalitat de superar el conjunt madrileny i certificar la seva bona dinàmica a la LF Endesa. I és que les gironines sumen 6 victòries consecutives mentre que el Leganés es manté en una mala dinàmica després de les seves 7 derrotes seguides.

Julia Reisingerová ha declarat als mitjans que es troben “molt bé. Primers dies que entrenem totes i que sabem que per fi jugarem totes juntes, les 12 jugadores”, que fins al moment encara no s’havia donat la situació.

ANÀLISI DEL RIVAL

Al partit d’anada, les jugadores de l’equip gironí es mostraven agressives en la defensa, frenant els intents de les visitants i apoderant-se del control total del partit des d’un bon començament. L’UNI Girona, gràcies a la seva bona organització defensiva, es van acabar imposant per 94 a 51.

La mala dinàmica del conjunt madrileny continua essent present, però poden donar la volta en qualsevol moment. És per això que les nostres jugadores hauran d’anar a l’aguait. “No crec que sigui un partit fàcil. Tenen jugadores molt bones com la seva base i les pivots africanes, serà un partit dur, però espero que guanyem” analitza Reisingerová.

I és que el conjunt Leganés destaca amb jugadores com l’escolta Imani Ty Leah Tate (234 punts acumulats fins al moment), la base Marta Hermida Herraez (la més assistent de l’equip amb uns 42 i 125 punts), l’aler Maria Steen Jespersen (141 punts i alt percentatge de rebots) i la pivot Cecilia Muhate (70 rebots defensius).

Les d’Alfred Julbe arribaran a Madrid preparades per disputar el partit i buscaran “tornar a una defensa molt agressiva i estar dures i fortes des del primer moment. Continuar fent els contraatacs i les coses que solem fer sempre”, destaca Julia.

LA LLIBRETA DEL PARTIT

L’equip Madrileny destaca en el seu “bon contraatac, ja que ho fan molt i molt bé. Les seves pivots juguen molt sota de l’anell i les exteriors són molt tiradores”, valora Julia Reisinigerová sobre l’equip rival amb el qual s’enfrontaran aquest dijous.

Attachment