Dos positius de Covid-19 obliguen al confinament del Sènior del GEiEG Uni

Dos positius de Covid-19 obliguen al confinament del Sènior del GEiEG Uni

Aquests casos no afecten el primer equip, ja que no ha existit contacte en l’última setmana.

El Sènior del GEiEG Uni de Lliga Femenina 2 ha quedat confinat, després de detectar-se dos casos de Covid-19 asimptomàtics. Un cop coneguts els resultats de les proves PCR, i seguint tots els protocols establerts per part de les autoritats sanitàries, la Junta Directiva del GEiEG va decidir el confinament de tot l’equip, incloent-hi el personal assistent i cos tècnic. Alhora es va procedir a informar a la Federació Catalana de Bàsquet.

Pel que fa al primer equip, la dinàmica no s’ha vist modificada, ja que aquests dos casos positius de Covid-19 van ser detectats un cop tota la plantilla i l’staff ja formaven part de la “bombolla” de la Supecopa, havent superat tots els controls sanitaris corresponents amb resultats negatius.

Núria Bagaria, única vinculada que va viatjar amb l’expedició gironina a Bilbao, segueix en dinàmica de primer equip sense contacte amb les seves companyes del GEiEG Uni.

Des de l’Uni Girona CB, desitgem una ràpida recuperació a les dues afectades i enviem tots els ànims a la plantilla sencera per tal de tornar a la normalitat el més aviat possible.

Attachment