ECOBASICS ESDEVÉ PATROCINADOR DE L’UNI

ECOBASICS ESDEVÉ PATROCINADOR DE L’UNI

EcoBASICS, empresa que forma part del grup B&N, companyia especialitzada en agricultura ecológica, ha arribat a un acord amb l’Spar Girona per convertir-se en patrocinador.

A l’acte de signatura es va fer el passat dimecres 22 de febrer abans de l’enfrontament contra el CBK Mersin. A l’acte van assistir, per part d’ecoBASICS, els socis i directius,   Gerard Pruneda, Jaume Santanera i Enric Perez . Per part de l’Spar Girona, María Araújo, capitana del primer equip, les jugadores del primer equip i l’staff tècnic.

Jaume Santanera i el equip d’ecoBASICS s’ha mostrat “satisfets” de ser nou patrocinador de l’Uni Girona. “Molt contents de portar a terme aquest patrocini amb l’Uni, sent una entitat referent a Catalunya pels seus valors i l’exemple que dona per l’esport femení. Juntament amb l’Uni, volem seguir creixent en el territori gironí i celebrar èxits plegats”.

Per la nostra part, volem agrair a la marca el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

Sobre ecoBASICS
A ecoBASICS treballarem dur per aconseguir una alimentació eco com a base d’una bona alimentació. Volem que ecoBASICS sigui la millor proposta per a tots els que busqueu productes de qualitat, amb certificació ecològica i a un preu assequible. Tant per a la vostra alimentació del dia a dia, com per descobrir nous sabors. Ens agrada cuidar-nos, ens agrada provar coses noves i ens agrada menjar bé. Incorporem productes bio a la dieta i contribuïm a la salut i al benestar de las persones i el planeta.

Més informació a www.eco-basics.com/ca/nosaltres/

Attachment