L’UNI PERD EL BITLLET DELS QUARTS DE FINAL

L’UNI PERD EL BITLLET DELS QUARTS DE FINAL

Derrota al Würzbug. L’Spar Girona ha caigut en l’últim partit de lliga regular de l’Euroleague Women i, en conseqüència, ha caigut eliminat de l’Euroleague Women. Tot i un bon començament, l’encert des de la llarga distància del conjunt local ha castigat les aspiracions gironines. A part de la derrota per 74 a 63, en els últims segons de partit la nostra capitana ha caigut lesionada a pista.

Igualtat màxima
Amb el Würzburg ple, l’Avenida ha aprofitat l’escalfor del públic per sorprendre en el primer compàs. De fet, en el primer minut de joc les locals han imposat el 5 a 0 gràcies a Carleton i Michaela. Tot i la pressió, les nostres no s’han deixat sorprendre i han seguit de prop la dinàmica del partit gràcies a Araújo i Sykes (9 a 6). Una situació que s’ha trencat per culpa de l’encert exterior de les blaves, certificant Vilaró i Onyenwere el -9 en el marcador (15 a 6). Amb el temps mort de Canut, les nostres han aconseguit una reacció gràcies a la bona defensa, imposant un parcial de 2 a 7, on ha destacat Giedre Labuckiene (17 a 13). El tram final, Leo ha castigat des de la personal, mentre que Tolo (un tir lliure) i Shay han situat a les nostres a només 3 punts (19 a 16).

L’Avenida es creix
Ja en el segon quart, les nostres imprecisions de cara a cistella han portat a Reisingerová a diferenciar a les locals (22 a 16). I sense opcions, Rebekah Gardner s’ha fet amb el timó de les gironines, anotant dues cistelles vitals per recuperar les expectatives gironines (22 a 20). Seguidament, tot i que Reisingerová ha tornat a convertir un tir lliure de la personal, Shay Murphy s’ha encarregat d’avançar per primer cop en el marcador a les nostres (triple i tir lliure, 23 a 24). Amb el Würzburg pressionant, el temps mort local ha portat a l’Avenida ha frenat en sec el nostre atac i Nogic i Carleton han imposat un parcial de 7 a 0 (30 a 24). Finalment, tot i el temps mort de Canut, l’Spar Girona no ha pogut revertir la dinàmica negativa, una situació que ha portat a Cazorla a anotar en l’última acció (33 a 24).

Els minuts de Gardner
Amb l’objectiu de revertir el marcador, les primeres pilotes han estat per Tolo, que ha castigat per partida doble a l’Avenida. Seguidament, tot i l’anotació local, Rebekah Gardner ha aconseguit el control ofensiu del partit gràcies al talent individual, aproximant a les nostres (42 a 37). No obstant això, una entrada de Vilaró ha obligat a Canut ha aturat el joc (44 a 37). Tot i que l’Spar ha aconseguit situar-se a només dos punts gràcies a Parra i Gardner (44 a 42), l’Avenida s’ha recompost i ha certificat un parcial de 9 a 2 gràcies a l’encert de Leo i Carleton des de la llarga distància (53 a 44). Amb pocs segons pel final, una antiesportiva de Domínguez ha portat a Gardner a anotar des de la personal, obtenint l’americana retallar distàncies i obrint el partit (53 a 46).

Amb l’objectiu de remuntar l’enfrontament, tres triples de l’Avenida (i un de l’Spar) han castigat contundentment les nostres aspiracions. Seguidament, tot i l’entrada de Sykes, una acció sota cistella de Cazorla ha posat el +13 local (64 a 51). Amb el temps mort, l’Spar Girona ha proposat un joc més directe (cistella de Tolo, 64 a 53). De fet, amb un triple de Flores l’Spar ha tingut l’oportunitat de tornar a entrar al partit, però l’encert des de la llarga distància de les locals ha tornat a castigar les nostres aspiracions de classificar-nos (70 a 56). El temps mort final ha buscat unes solucions in extremis, però tot i el triple d’Araújo, el bonus i les precipitacions per intentar revertir el marcador han condicionat el joc, perdent a Salamanca per 74 a 63.

 

Attachment