EL BARÇA CBS ENS SUPERA EN L’ÚLTIM PARTIT DE PRETEMPORADA

L’Spar Girona ho ha tingut a tocar. De fet, tot i el domini del Barça CBS en l’últim quart, les gironines s’han posat a només un punt gràcies a l’encert de María Araújo. No obstant això, els triples finals d’Anderson i Guerrero han tancat el partit i el FCBarcelona s’ha imposat per 61 a 68.

Desencert inicial d’ambdós conjunts, però amb les idees molt clares des d’un bon començament: mentre que el Barça ha focalitzat els primers atacs sota cistella (quatre punts de Rakovic), l’Spar ha dominat el tir de mitja i llarga distància (punts d’Araújo, Faustine i Giedre, 7 a 5). Seguidament, la direcció de Flores ha diferenciat a l’Spar (cistelles de Giedre dins la zona, 11 a 7). Un domini que ha canviat en els minuts finals amb el triple de Guerrero (15 a 13).

L’inici del segon quart ha estat una festa per l’espectador neutral, amb ambdós conjunts intercanviant-se cistelles constantment (destacant els punts sota cistella d’Hamblin, 19 a 20). L’Uni, que ha mostrat una millor cara amb el temps mort de Canut, no ha pogut revertir la situació pel desencert des de la línia personal i un triple d’Anderson ha posat la màxima del Barça (21 a 27). No obstant això, en els minuts finals Irati Etxari ha agafat responsabilitat ofensiva i tres cistelles consecutives de la navarresa han situat a les gironines a només dos punts (29 a 31).

La represa, ni l’Uni ni el Barça han baixat intensitats i, de nou, el partit ha estat un intercanvi constant de cistelles (35 a 35). Tot i que aquesta igualtat l’han trencada Cruz i Guerrero amb molta efectivitat en el tir (35 a 40), l’encert des de la mitja distància de Parra i Etxarri han tornat a aproximar a les nostres (39 a 40). Finalment, el Barça CBS ha focalitzat els atacs sota cistella i Canella i Marcheva han posat el +4 blaugrana (43 a 47).

Aquesta igualtat s’ha trencat en l’inici de l’últim assalt i un parcial d’1 a 9 ha obligat el nostre entrenador a parar l’enfrontament (44 a 56). Una pausa que, tot i la cistella de Rueda, ha resultat efectiva per recuperar sensacions (parcial de 9 a 2 a favor de l’Uni, 53 a 58). Amb ganes de més, Araújo no ha perdonat des de la llarga distància i les gironines s’han situat a només 1 punt a falta d’un minut i mig (59 a 60). Però el desencert del Barça s’ha revertit en l’últim minut i Anderson i Guererro han castigat des de la línia de tres, aconseguint les blaugranes la victòria per 61 a 68.