TELECTA RENOVA EL SEU COMPROMÍS AMB L’SPAR GIRONA

TELECTA RENOVA EL SEU COMPROMÍS AMB L’SPAR GIRONA

Telecta, empresa gironina des de fa vint-i-nou anys especialitzada en sistemes de seguretat i electrònica, renova el seu compromís amb l’Spar Girona.

A l’acte de signatura hi han assistit, per part de Telecta, Isaac Tarrés i Pi – CEO Propietari – i Darryl Middleton. Per part de l’Spar Girona, el director general Xavi Fernández.

El director general de l’Spar Girona ha manifestat que “estem molt contents de continuar un any més amb Telecta. És un orgull veure créixer l’Uni Girona dia a dia i que empreses com Telecta continuïn identificats amb els nostres valors”.

Per part de Telecta, Tarrés s’ha mostrat “il·lusionat” per la renovació de l’acord: “Orgullosos de continuar col·laborant amb l’Uni i de compartir els valors de l’esport. Ens agrada estar arrelats en el territori en el qual treballem. Aquest acord ens ajudarà a donar visibilitat a la nostra marca”.

Telecta espera que aquest patrocini ajudi a assolir els reptes més grans en l’àmbit esportiu de l’Spar Girona en la temporada 2022-2023. Per a la nostra part, volem agrair el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

Attachment