EL BARÇA GUANYA LES SEMIFINALS DE LA LLIGA CATALANA

S’ha intentat fins al final. Però l’Spar s’ha vist superat per un Barça que ha anat gairebé tot el partit per davant en el marcador. L’Uni ha arribat al final del matx amb possibilitats de victòria, però un triple final de Guerrero ha sentenciat el xoc (59 a 62).

Inici tímid de l’Spar Girona, que ha vist com els intents d’imposar el seu joc des d’un bon començament ha quedat anul·lat pel desencert en atac. De fet, això ho ha aprofitat el Barça per fer un parcial de 0 a 7. Finalment, les accions sota cistella ha portat a l’Uni ha inaugurat el marcador (Giedre, Gardner i Araújo, 6 a 9). Tot i la bona dinàmica de la capitana (9 a 11), la llarga distància ha diferenciat de nou a les barcelonines (12 a 22).

Sense temps a perdre, l’Uni no ha perdonat en la primera acció del segon quart i Murphy ha castigat des de la llarga distància (15 a 22). Però de nou, un Barça encertat des del triple ha tornat a posar la diferència en el marcador (17 a 30). La pausa de Bernat Canut ha servit per calmar les aigües i a poc a poc l’Spar ha recuperat terreny en el partit gràcies a les accions de Cornelius i Rebekah (29 a 37).

La represa ha començat amb el mateix guió del segon parcial: tir de Murphy per aproximar a les gironines (31 a 37). I quan més bé han estat les nostres el Barça ha aconseguit reactivar-se, anotant dues cistelles consecutives en transició (33 a 41). Tot i el -8, l’Spar ha continuat fent esforços per anotar i els tirs des de la personal de Giedre i les transicions de Gardner ens han situat a només dos punts (39 a 41). El temps mort de les blaugranes no ha frenat la intensitat a dins la zona de Labuckiene (44 a 44) i un triple d’Araújo ens ha situat per davant per primera vegada (47 a 45), tancant finalment el tercer quart amb un +1 (49 a 48).

Tot i l’avantatge, en l’últim assalt el Barça ha continuat insistint en el seu joc i un 2+1 d’Ainhoa ha posat el +4 visitant (53 a 57). Bernat Canut ho ha parat ràpidament per buscar solucions, unes solucions que han arribat des de la llarga distància amb una Shay Murphy inspirada (56 a 57). Amb minuts de desencert per parts dels dos conjunts, un triple del Barça CBS ha posat el +4 visitant (58 a 62) i les blaugranes ens han superat per un marcador final de 59 a 62.