LA PRÈVIA | PRIMER PARTIT OFICIAL DE LA TEMPORADA

LA PRÈVIA | SPAR GIRONA – BARÇA CBS

L’Spar Girona s’enfrontarà aquest divendres al Barça CBS, partit corresponent a la segona semifinal de la Lliga Catalana AON 2022 (21:00h, Fontajau, Esport 3).

Tret de sortida a la temporada 22-23. L’Spar Girona disputa aquest divendres el primer partit oficial contra un rival conegut: el Barça CBS. Les barcelonines varen ser el nostre tercer rival de la pretemporada i en aquell partit les de la ciutat comtal ens van superar per un ajustat 61 a 68.

“Jo crec que per començar serà molt diferent Ja no només perquè juguem a Girona, sinó perquè l’Uni té algun reforç que ha arribat. Després crec que és el primer partit, el punt de partida que ens ajudarà a saber on estem, a quina lliga jugarem i que millor fer-ho que amb un dels millors de la competició”, valorava Itziar Llobet a la roda de premsa de presentació de la Lliga Catalana.

Amb més peces
I és que precisament, tot i passar només dues setmanes d’aquell amistós, l’Spar arriba a Fontajau amb més jugadores. En aquell enfrontament de pretemporada, Bernat Canut no va poder comptar amb Rebekah Gardner, incorporada aquesta setmana després d’acabar la WNBA, ni amb Shay Murphy, reforç d’última hora.

“Tant elles com nosaltres estarem a un altre moment. Per una part, nosaltres comptarem amb més efectius que aquell partit de Platja d’Aro, però el Barça ja vam dir fa dues setmanes té jugadores d’experiència i talent sumat de jugadores joves de talent que ens posaran en problemes. Esperem nosaltres entrar bé al partit i emportar-nos la primera victòria oficial. Seria una bona empenta per encarar la final de diumenge”, valorava Bernat Canut sobre les diferències en aquest nou enfrontament.

Sobre l’Uni Girona, el tècnic considera que “l’equip arriba demà amb moltes ganes de competir, en un partit oficial. Sí que és veritat que arribem amb més confiança després de portar 10 dies amb entrenaments de més qualitat. Hem pujat el nivell físic. Encara tenim un llarg recorregut de millora, també a l’hora d’incorporar més jugadores i acabar de tancar l’equip. Ens veiem preparades per afrontar el primer repte, contra un rival que coneixem d’un parell de setmanes”.

Jugar a Girona, un factor clau
Sempre que hi ha un títol en joc hi ha una responsabilitat. Al final crec que l’equip vol guanyar. L’esforç que ha fet el club jugant el primer títol a casa és un premi. Tornar a estar amb la nostra gent a Fontajau i tota jugadora li agrada. És una combinació perfecta per començar”, destacava María Araújo a la roda de premsa de presentació de la Lliga Catalana.

 

 

Attachment