L’SPAR GIRONA ARRENCA EL DIMARTS 7 DE JUNY LA CAMPANYA D’ABONAMENTS 2022-2023

L’SPAR GIRONA ARRENCA EL DIMARTS 7 DE JUNY LA CAMPANYA D’ABONAMENTS 2022-2023

El termini de renovacions i modificacions de seients serà del 7 de juny al 31 d’agost.

A partir de l’1 de setembre el club començarà a tramitar les noves altes.

Després d’una temporada que gràcies al suport de les institucions públiques, empreses privades i al vostre seguiment incondicional, hem aconseguit quedar de nou entre els 8 millors equips del continent, a més d’arribar un altre cop a les semifinals de la LF Endesa, l’Spar Girona vol continuar avançant.

Com a entitat, és un orgull molt gran lluir el nom de la nostra ciutat a Europa i representar el bàsquet femení català a la màxima competició continental. Després d’una temporada on ha sigut complicada en tots els aspectes, iniciarem aquesta campanya d’abonats sota l’eslògan “#ShaDeViure” amb la intenció de fomentar el bàsquet femení a Fontajau.

En aquest curs gaudirem de la primera campanya de Bernat Canut; de la nova capitania de María Araújo; de la MVP de la LF Endesa Rebekah Gardner; de la MVP Nacional Irati Etxarri; de l’evolució d’un equip; i de noves incorporacions que segur que faran xalar Fontajau.

 

ABONAMENTS

  • Sota l’eslògan S’ha de viure!, la campanya d’abonaments s’iniciarà amb el primer període exclusivament per a renovacions i modificacions de seients. Aquest termini començarà el 7 de juny (10:00h) i acabarà el 31 d’agost.
  • Per a noves altes d’abonats, el període s’obrirà l’1 de setembre.

CATEGORIES
Com a novetat d’aquesta temporada, el Pavelló Municipal Girona-Fontajau quedarà segmentat en 3 zones diferents: central, lateral i fons.

Les tarifes per a les diferents zones són:

Per primer cop, aquesta temporada també hi haurà Grada d’animació a la Zona 2. Per a més informació: abonaments@unigirona.cat

*Pack 4: mínim 4 carnets (per a totes les edats). 

*Pack Familiar: 2 adults i 2 menors (fins 2010).

 

RENOVACIÓ D’ABONAMENT
El sistema permetrà renovar únicament la vostra localitat assignada. Per a modificacions de seient us haureu de posar en contacte amb el club:

  • Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu abonaments@unigirona.cat.
  • També us podeu desplaçar a les oficines del club: Pavelló Municipal Girona-Fontajau (horari d’atenció: 9:00h a 18:00h. Caps de setmana tancat).
  • Podeu contactar telefònicament: 696 798 759 (caps de setmana telèfon no disponible).

 

QUÈ INCLOU L’ABONAMENT?
L’abonament inclou tots els partits de Liga Femenina Endesa i de competicions europees, sumant així un mínim de 24 partits entre les dues fases regulars. També estaran inclosos els possibles playoffs d’ambdues competicions, el que suposa que el preu per partit en el cas de l’abonament general estarà al voltant dels 5 euros.

 

PASSOS PER RENOVAR L’ABONAMENT

  1. Per renovar l’abonament accedim a Koobin: https://unigirona.koobin.com/
  2. A dalt a la dreta haureu d’anar a connecta (al ser abonat, has de tenir un usuari), accedir amb el vostre correu electrònic i contrasenya i anireu a parar a la zona personal.
  3. En lloc d’iniciar compra haureu d’anar a la “zona abonos”, on apareixeran els vostres abonaments.
  4. Haureu de seleccionar els que us interessi renovar i “pedir renovación”.

 

ENLLAÇ PER ABONAR-SE

Attachment