EL CELTA ES FA FORT A FONTAJAU

L’Spar Girona ha ensopegat a casa contra el Celta. Les gallegues han millorat la seva imatge en la segona part, frenant en sec les nostres ideies, i imposant-se a Fontajau per 57 a 67.

Nervis en l’inici de partit en veure com Musa, Samson i un triple d’Aguilar han situat al Celta a 7 punts, encenent les alarmes a Fontajau. No obstant això, la iniciativa de Loz ha situat a les gironines al partit i una acció de l’australiana i un triple de la capitana han revertit la situació (11 a 9). El 2+1 final de Tolo i la cistella de Ygueravide ha posat les taules al final del primer quart (16 a 16).

A diferència del primer quart, Regan Magarity ha estat l’autèntica protagonista del segon parcial, dominant la zona i recolzant a les seves companyes en atac. Amb 10 punts a la seva esquena, una cistella final d’Ainhoa López ha situat el 28 a 23 en el xoc.

Ja en el tercer quart, de nou una gran exhibició de Loz Nicholson ha situat el +5 en el marcador (13 punts Nicholson, 37 a 32), però el temps mort visitant ha canviat la dinàmica del Celta i un rebot ofensiu de Davis ha posat el 39 a 38. Amb el temps mort d’Íñiguez, les gironines han millorat gràcies a un triple de Mendy, una acció de Magarity i els tirs lliures de Bertsch (46 a 43), tot i que un triple sobre la botzina de Benton ha empatat el xoc a 46.

En els últims deu minuts, Regan Magarity ha tornat a ser protagonista en atac i ajudant a l’Spar a sumar en el partit. No obstant això, les visitants s’han recolzat amb Davis i Musa, posant el +3 del Celta a falta de 2:35 pel final (54 a 57). Tot i la jugada, l’errada en atac i els tirs lliures de David han posat el 54 a 59. Seguidament, Bertsch ha convertit un triple, però el rebot ofensiu de Musa ha donat molt d’oxigen al Celta (57 a 61). A falta de 33 segons pel final, Roberto Íñiguez ha buscat una última reacció, però el Celta ha estat contundent en defensa i s’ha imposat per 57 a 64.