L’SPAR GIRONA RECUPERA SENSACIONS A MALOSTE

Victòria molt necessària per tornar a sumar a la LF Endesa. Tot i una primera part on el Gernika ha dominat en ambdós costats de pista, un gran tercer quart de Marianna Tolo, que ha acabat l’enfrontament amb 19 punts, i un últim parcial de molt d’encert des de la llarga distància han capgirat el marcador i les gironines s’han emportat la jornada 27 per 64 a 74.

Amb zona, el Lointek Gernika s’ha fet fort en el primer compàs de partit, situant-se a cinc punts d’avantatge gràcies a Milapie i un triple de Itzi (7 a 2). A poc a poc, les gironines han entrat a l’enfrontament gràcies a l’entrega de Loz (6 punts) i el joc directe, destacant Regan Magarity. Tot i la bona dinàmica, un triple final de Madera ha situat el +4 a favor de les basques (16 a 12).

Ja en el segon quart, Madera i Rosó han confirmat el parcial de 7 a 0, però el primer triple de l’Uni mitjançant Mendy i un contraatac finalitzat per Bertsch han obligat a l’entrenador local a frenar el xoc (20 a 17). Les solucions no han tardat en arribar i, tot i el gran moment de Bertsch (7 punts, 25 a 22), una entrada de Rosó i un triple de Flores han frenat la nostra bona dinàmica (30 a 22). Les pautes del nostre entrenador han portat una bona reacció (Peña i Bertsch, 30 a 27), però el triple sobre la botzina de Milapie han diferenciat al Gernika (34 a 28).

Sense encert en el triple, l’Spar Girona ha sortit a la segona part amb l’objectiu d’atacar a dins la zona i amb dos tirs lliures de Magarity i quatre accions de Tolo ens hem avançat per primera vegada en el marcador (11 punts Tolo, 36 a 38). Tot i el temps mort local, les gironines han mantingut forta la defensa, aconseguint diferenciar-se a sis punts (42 48), tot i que una acció final de Silva ha retallat distàncies (44 a 48).

El Gernika ha tirat d’èpica en l’inici de l’últim quart per remuntar el xoc, inventant-se Buch dues cistelles per empatar a 52. No obstant això, la solidesa de Tolo a dins la zona, un triple de Mendy i un 3+1 de Bertsch han situat a les gironines a deu punts (55 a 65). Seguidament, Buch ha avisat amb un triple, però Peña ha contestat de la mateixa manera (60 a 74) i els punts finals de Regan i Marianna han certificat el 64 a 74 final.