El Citylift Cadet A busca mantenir la plaça a Preferent A

EQUIP - CADET A

El Citylift Cadet A s’enfronta aquest dissabte, a les 19:30 h alPavelló Boet de Mataró, al CEJ l’Hospitalet A per la lluita per l’última plaça a Preferent A.

L’equip entrenat per Raúl Maqueda manté la meitat del bloc de jugadores de la temporada passada. No obstant, l’altra meitat de l’equip és nou, doncs elCadet A del Citylift GEiEG Uni Girona compta amb dues incorporacions noves, provinents d’altres clubs i amb la incorporació de tres jugadores d’altres equips del Club, una d’elles encara de primer any. Per tant, l’equip ha hagut de passar per un procés d’adaptació i assoliment de conceptes i de treball conjunt, per acabar d’acoblar totes les peces de l’equip. Raúl Maqueda afirma que és un equip amb qualitat, però que cal ser prudents, tenir molta paciència i confiança en el procés. Treball que requereix el seu temps, i ja es comencen a veure els primers resultats. El Citylift Cadet A està clarament en línia ascendent, amb un joc més madur i més autònom, resultat de la feina ben feta als entrenaments.

Les noies del Citylift Cadet A han competit contra tots els equips de la lliga, fins i tot contra

l’Snatt’s Femení Sant Adrià, imbatut fins a dia d’avui, demostrant que es pot estar al nivell de qualsevol rival. No obstant, la irregularitat de l’equip en els 40 minuts de joc és un dels punts febles de les gironines, que en alguns partits ha sentenciat el partit a favor de l’equip rival. Un aspecte a seguir treballant per a les de Raúl Maqueda, començant per aquest dissabte. Una ocasió excel·lent per gaudir d’un partit, que de ben segur que serà intens, on les del GEiEG Uni intentaran portar el ritme de l’enfrontament des del minut 1 i dominar el joc a les dues cistelles.

Al CEJ l’Hospitalet, per la seva banda, la taula de classificació no li fa justícia; ha competit en molts més partits que el que mostra una 7a posició, amb un balanç de 3 victòries i 11 derrotes. Les noies de l’Hospitalet han perdut la majoria de partits per la mínima i demà serà l’oportunitat per a les del CEJ de demostrat el caràcter i l’actitud amb la qual aquest equip ha competit al llarg de la fase prèvia. No serà un partit senzill per a cap dels dos equips.

L’entrenador, analitzant el partit, afirma que “qui s’emportarà el bitllet a Preferent A serà aquell equip qui realitzi millor feina, el més regular al llarg dels 40 minuts. Serà un partit intens en defensa i el domini del rebot seran factors determinants. En un partit d’aquesta importància, en aquesta edat, la gestió de les emocions i el binomi relatiu èxit/fracàs durant l’encontra és de vital importància per acabar competint i emportar-se la victòria.”

Les del Citylift Cadet A saben de la importància de jugar el playout; el passi a la segona fase competint entre els millor equips catalans.