El clàssic es queda a Fontajau ( Spar Citylift Girona 60 – 55 Perfumerías Avenida)

Fontajau ha viscut el partit més trascendent de l’any tenyit de vermell. Les 4.900 persones han acompanyat l’equip a la victòria per un ajustat 60 a 55. El partit ha començat amb moltes incerteses ofensives davant un Pavelló de Fontajau que ha estat a imperial durant els 40 minuts del partit. El Perfumerías Avenida, un cop passat els primers minuts, ha posat una marxar més estan més agressives en tots els sentits. No obstant, les noies d’Eric Surís no han tardat en posar-se al mateix nivell que les visitants. A l’equador del període el santuari gironí s’ha aixecat per aplaudir l’entrada a les pistes de Núria Martínez. La base catalana ha trepitjat, per primera vegada, les pistes aquesta temporada en partit oficial. La passivitat de l’Spar Citylift Girona en els rebots s’ha vist durant el transcurs del quart on les de Miguel Ángel Ortega han capturat vuit rebots ofensius. Els primers deus minuts han acabat amb un ajustat i escàs 12 a 9.

Les locals han entrat molt més centrades en el partit al segon quart. Un parcial de 12 a 3 ha obligat a demanar temps mort al conjunt de Salamanca al veure la gran eficàcia local de cares a cistella. La represa del joc ha servit perquè les visitants endurissin la seva defensa i fent un parcial de 0 a 6 per retallar distàncies. Durant tot el període s’ha vist un gran encert des del triple degut a les dures defenses exhibides per ambdós equips a la zona. Amb el 33 a 26 s’arribaria a la mitja part del partit. Laia Palau i Magali Mendy han estrenat el marcador a la segona part.

El Perfumerías Avenida ha tallat en sec els bons moments de les locals a través de Lloyd que ha acabat el partit amb 16 punts. La dura intensitat dels dos equips s’ha vist reflexada sobre el parquet en tot moment. Quan millor ha estat el conjunt salmantí un triple de Sonja Vásic ha acabat amb l’intent de remuntada visitant.

L’últim període ha començat amb el lluminós marcant una diferència de tretze punts per l’Spar Citylift Girona, 49 a 36. Núria Martínez ha començat el quart robant i anotant sola sota cistella per fer embogir Fontajau. Un seguit d’accions arbitrals discutibles han deixat el partit obert a qualssevol resultat en el tram final del partit. L’afició ha ajudat a que la victòria es quedés a casa donant força a les jugadores en els moments més complicats del matx. A través del tir lliure, les locals han pogut agafar un avantatge decisiu. Amb el marcador de 60 a 55 ha acabat el partit. Elonu, amb 16 punts, ha estat la màxima referència ofensiva de l’Uni.