El clàssic es queda a Salamanca (Perfumerías Avenida 79 – 61 Spar Girona)

L’Spar Girona no ha pogut tancar la primera volta amb victòria. La pressió defensiva del Perfumerías Avenida ha anul·lat les capacitats ofensives de l’Uni -2 de 8 en triples i 13 pilotes perdudes-, imposant-se en el marcador per 79 a 61.

Amb una gran jugada individual, Hayes ha posat els dos primers punts a favor del Perfumerias. Tot i una cistella consecutiva del PerfumeriasAraújo ha inaugurat el marcador per posar el 4 a 2. Katie Lou Samuelson (9 punts al primer quart) ha fet dues cistelles consecutives, demostrant el seu potencial, tant des de la llarga distancia com defensivament (9 a 2). Una cistella de Chelsea Gray ha trencat el parcial negatiu de l’Spar Girona -causat principalment pel potencial des de la línia de tres (3/6) del Perfumerías Avenida i per les pilotes perdudes (4)-. Tot i això, Alfred Julbe ha demanat temps mort després que el Salamanca poses el +10 al marcador. La pausa ha servit per guanyar sensacions ofensives gràcies a cistelles de Reisingerová i Elonu. Tot i això, el treball defensiu de les de Salamanca ha passat per sobre de l’Uni, imposant-se en el primer quart per 21 a 12.

En l’inici del segon quart, l’Avenida ha seguit amb la pressió defensiva que l’ha fet dominar en el primer quart. Amb el Perfumerías ven col·locat, l’Uni ha decidit córrer al contraatac (25 a 16). Un bon rebot ofensiu de Labuckiene ha acabat amb cistella. Tot i la reacció de l’Uni, les blaves han seguit imposant el seu ritme, tant en atac com en defensa, dominant a la meitat del segon quart per 27 a 18. Dues pilotes perdudes de l’Spar han fet augmentar l’avantatge local +14. Tot i l’insistència local, un bon final de les nostres jugadores, en especial de Reisingerová (7 punts al descans) han retallat l’avantatge (37 a 29).

Tot i els dos tirs lliures inicials de la txeca, una cistella de Samuelson i una altra de Milic han posat un +10 al marcador-. Les de Salamanca han seguit pressionant a les gironines, recuperant dues pilotes consecutives (+14). L’Uni ha seguit insistint amb el domini interior de Reisingerová, retallant de nou el marcador a 10 punts. El bon encert final des de la línia de 3 del Perfumerías Avenida han posat un +21 al marcador (60 a 39).

Labuckiene, a aro passat, ha inaugurat el marcador en l’últim quart. Tot i la primera cistella, el Perfumerías Avenida ha seguit amb el ritme alt de partit, amb una espectacular Katie Lou Samuelson (22 punts), anul·lant per complet el tir exterior (2 de 8) de l’Uni (79 a 61).