L’Spar Girona acull la presentació de la marca agroalimentària i de la campanya “Bo per a tu. Bo per a tothom”

L’Spar Girona acull la presentació de la marca agroalimentària i de la campanya “Bo per a tu. Bo per a tothom”

Foto: David Subirana

Cayetano Pérez y la Hble. Sra. Teresa Jordà, consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació han presentat la marca agroalimentària de país i de la campanya “Bo per a tu. Bo per a tothom”, donant valor al producte de proximitat.

Avui, divendres 11 de desembre, el president Cayetano Pérez i la Hble. Sra. Teresa Jordà, consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, han presentat a Fontajau la marca agroalimentària de Catalunya i la campanya “Bo per a tu. Bo per a tothom”.

El president de l’Spar Girona ha volgut agrair a la consellera per donar visibilitat a l’esport femení. Volem agrair al departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat i a la seva consellera que amb aquesta campanya vulgui donar visibilitat al nostre club, però sobretot, a l’esport femení, que tant ha de lluitar per aconseguir trencar les barreres per arribar aconseguir una igualtat d’oportunitats.

Cayetano Pérez ha destacat l’importància de tenir uns bons hàbits alimentaris, fonamenta’l per practicar l’esport d’elit. “És un honor promoure aquesta marca. L’alimentació sana i de bona qualitat és de vital importància pel rendiment esportiu. Mostra d’això és la participació de dues jugadores nostres. Elles saben que els bons hàbits alimentaris són fonamenta’ls. Un exemple és la Laia, que amb 41 anys segueix jugant. Animem a consumir productes de la nostra terra, per promoure el producte local i fer-ho d’una manera més responsable i sostenible”.

Després de la valoració de Cayetano, ha intervingut la Hble. Sra. Teresa Jordà. “Venim a fer una cosa molt important, Vincular esport i alimentació i producte de proximitat. El producte local és bo, és sa i sostenible. És de qualitat. Consumir-lo ajudem a recuperar la nostra economia i donem suport a la ramaderia, agricultors i pescadors del país. El producte local és el millor per fer una vida sana”.

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació tenia clar la importància de donar visibilitat a la dona. “Amb aquest vincle vam pensar que aquesta campanya de promoció havia de trobar sinergies entre l’esport professional. Aquest departament ha volgut donar visualització a la dona. Vam voler que el vincle fos amb l’esport femení i amb els dos grans clubs de bàsquet femení de Catalunya -Cadí La Seu i Spar Girona-. Bo per a tothom ha estat llançada amb una cançó cantada per diferents artistes catalans i on apareixen jugadores com la Laia Palau i la Júlia Soler”.

L’Hble. Sra. Teresa Jordà ha deixat clar la importància que el sector agroalimentari segueixi creixent com en els últims anys -i que no es vegi afectat per l’emergència sanitària que estem vivint per la Covid-19-. “És el moment de donar suport local. El Sector agroalimentari és un dels sectors pioners al nostre país. Genera un gran volum de negoci. Els aliments catalans han aconseguit un valor en el mercat internacional. L’any 2019 va superar els deu milions d’euros en les seves exportacions. Un sector que no para de créixer. Amb aquesta crisi, de moments difícils, hem de fer més pinya que mai, com fan les jugadores de l’Uni Girona”.

Attachment