Els casals de l’Uni Girona tanquen el juliol sense incidències

Els casals de l’Uni Girona tanquen el juliol sense incidències

Les mesures i el protocol de prevenció han estat un èxit i no s’ha produït cap cas de Covid 19

Els casals de l’Uni Girona tanquen el juliol sense incidènciesLa pandèmia de la Covid-19 ha afectat tots els àmbits i els casals de l’Uni Girona no han estat una excepció. En un estiu molt complicat, coneixedors de la problemàtica que suposa organitzar activitats d’aquest tipus, el club ha volgut mostrar la seva vessant més social amb l’objectiu d’oferir un servei de casals i campus, entenent la importància que tenen aquestes activitats en el desenvolupament de les nenes i nens de Girona i rodalia.

Durant aquest juliol s’ha organitzat: campus de bàsquet de Fontajau, campus de bàsquet de Sarrià, campus d’handbol de Sarrià, casal de Santa Eugènia i casal d’iniciació al lleure esportiu. A tots ells s’han seguit les mesures de seguretat i precaució per fer front a la Covid 19, i el resultat ha estat un èxit. En diverses ocasions hem hagut d’activar el protocol a causa d’algun infant que presentava algun símptoma, com febre, mal de coll o mal de panxa. En aquestes ocasions, s’ha aïllat al nen o nena en qüestió, així com el seu grup fins a tenir la prova PCR amb resultat negatiu.

D’aquesta manera, el club està orgullós d’haver finalitzat un juliol sense incidències i haver contribuït així en normalitzar l’estiu dins de la situació de pandèmia que estem vivint.

Attachment

Els casals de l’Uni Girona tanquen el juliol sense incidències