L’SPAR GIRONA OBRE LA SEGONA FASE DE LA CAMPANYA D’ABONAMENTS 2020-2021

L’SPAR GIRONA OBRE LA SEGONA FASE DE LA CAMPANYA D’ABONAMENTS 2020-2021

Avui, dia 7 d’agost, l’Spar Girona obre la segona campanya d’abonaments per la temporada 20-21.

Abans de tot, volem agrair la gran rebuda i implicació que heu tingut al renovar els vostres abonaments per poder seguir recolzant al nostre equip tot i les molèsties que puguem haver causat degut a la atípica situació en樂威壯
la qual ens trobem.

Des d’avui, a dos quarts de deu del matí, ja poden renovar els abonats que siguin packs de 3,2 o una persona en diferents blocs que hem configurat, de tal manera, perquè a Fontajau hi puguin gaudir el màxim d’abonats possibles.

Font: David Subirana

Des del club, com ja vam anunciar a les xarxes socials durant el dia d’ahir, demanem que es respectin els packs de cada bloc. És a dir, en un pack de tres persones no se n’hi abonin dues, del contrari, ens posarem amb contacte amb els abonats corresponents per tramitar un canvi de localitat. Aquesta mesura la prenem per aprofitar el màxim l’aforament que tenim disponible amb el Pla de Seguretat per la Covid-19 que ens va aprovar la Secretaria General de l’Esport i l’Ajuntament de Girona.

Recordem que el nostre horari d’oficina per atenció al públic presencialment i telefònicament és des de les 9:00 fins a les 19:00 de la tarda.

Attachment