Els #motiusxcreure de l’afició

17247571601_c8bba1b40a_oRecordeu on erem el 23 d’abril de 2015? Aquell Sant Jordi de fa dos anys, l’Spar Citylift Girona es proclamava campió de Lliga Femenina per primera vegada a la seva curta història, amb un pavelló de Fontajau ple a vessar i amb un públic entregat a les jugadores de l’Uni. Jordana i Carbó aixecaven una copa de campiones que poca gent -o més aviat ningú- podia pensar en guanytar a l’inici de la lliga, sis mesos abans.

Dos anys després, l’equip gironí arriba de nou a la final de Lliga Femeinina i contra el mateix rival, el Perfumerias Avenida. Les salmantines, l’equip més prestigiós de l’Estat i entre els millors d’Europa desde fa unes quantes temporades -12 finals de lliga consecutives i innumerables títols- comptaran de nou amb l’avantatge de camp pels partits de la final.

Tot i el poder del rival i el desavantatge de pista, el nostre equip arriba a la final amb una motivació extra per fer-se amb la victòria. De nou, la història i la estadística estan en contra, però tenim molts motius per creure en la victòria i tornar a veure l’equip aixecant la copa.

Sabem que vosaltres, l’afició, també teniu motius per ser optimistes i per creure, i és per això que durant aquests dies que duren les finals de Lliga Femenina us demanem que ens feu arribar els vostres missatges d’ànim a l’equip a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #motiusxcreure. Nosaltres els anirem fent arribar a les jugadores durant tota aquesta setmana perquè vegin que estem tots amb elles i que hi creiem. Som-hi Uni! Tenim molts #motiusxcreure!

Attachment