GRÀCIES PER TOT, CAPITANA

_an_4684_32867671435_oGRÀCIES PER TOT, CAPITANA

Tal com va fer saber al club a principi de temporada, Noemí Jordana deixarà el bàsquet a finals d’aquesta temporada després de 18 anys de professional. Per tant, el segon partit de la final que es disputarà aquest dissabte -21.00 h- contra el Perfumerias Avenida, serà el darrer partit a Fontajau de la nostra capitana amb la samarreta de l’Spar Citylift Girona després de 6 temporades.

Per exprés desig de Jordana, ella no farà declaracions fins que acabi la final, doncs vol estar centrada en lluitar pel títol de Lliga amb l’equip.

Per part de l’Spar Citylift Girona, és intenció del club retirar-li la samarreta amb el seu número 9, tal com es mereix, però tot respectant la decisió de la jugadora posposarem aquest acte d’homenatge fins a principis de la temporada vinent. Tot i això, és voluntat de la nostra entitat que la Noe noti l’escalf i l’estima de tots els aficionats i aficionades en el seu últim partit davant l’afició per agrair-li tots aquests anys de bon bàsquet i d’implicació màxima.

DE TOT COR, GRÀCIES NOE!

Attachment