UN FINAL DE MES EXIGENT

UN FINAL DE MES EXIGENT

No serà un mes senzill per a l’Spar Girona. Les d’Alfred Julbe, tot i gaudir de l’aturada FIBA després de superar la prova de Gdynia, hauran d’afrontar un final de mes exigent, carregat de proves de foc. I és que a mitjans de febrer, l’Uni haurà de tornar a disputar doble competició: LF Endesa i Euroleague Women.

Dos partits a casa i dos a fora

El dijous 17 de febrer (20:30 h) les d’Alfred Julbe seran a Leganés per disputar la jornada 20 de la LF Endesa. El conjunt dirigit per Evaristo Pérez ocupa actualment la 12a posició.

Després serà el torn del derbi català. El diumenge 20 de febrer, al pavelló de Fontajau, es disputarà la jornada 21 de LF Endesa contra el Cadí La Seu (5è en la classificació). Aquest partit tindrà lloc a les 18:05 h de la tarda.

I de totes les cites la més important: la d’Euroleague Women. El dimecres 23 de febrer, a les 20:15 h, l’Spar Girona s’enfrontarà al Basket Landes (partit corresponent a la jornada 13). Fontajau gaudirà d’un matx molt important on es decidirà el nostre futur a Europa: Quarts de Final d’Euroleague Women o Quarts de Final de l’Eurocup Women.

Finalment, el dissabte 26 de febrer, l’Spar Girona viatjarà a Gran Canària per disputar la jornada 22 de la LF Endesa (20 h, horari peninsular).

Attachment