ALTERVAC RENOVA EL SEU COMPROMÍS AMB L’SPAR GIRONA

ALTERVAC RENOVA EL SEU COMPROMÍS AMB L’SPAR GIRONA

L’empresa Altervac, empresa que orienta la seva activitat fins a oferir les últimes tecnologies en Sistemes d’Alimentació Ininterrumpida (SAI), Estabilitzadors de tensió i Sistemes d’energia per a telecomunicacions, renova el seu compromís amb l’Spar Girona.

A la signatura de l’acord hi va assistir, per part de l’Spar Girona, el president Cayetano Pérez i la jugadora Michaela Onyenwere;  per part d’Altervac, el gerent Pere Blanché.

Ambdues parts estan molt contentes per l’acord, ja que com manifesta el president del club, Cayetano Pérez, “ens fa molta il·lusió comptar any rere any amb empreses com Altervac que aposten pel projecte i comparteixen la nostra filosofia. Aquesta renovació reforça la vinculació entre les nostres entitats i ens enforteix mútuament”.

Per altra banda, Pere Blanché ha manifestat la importància d’aquest acord: “Un any més ens plau estar al costat de l’Uni Girona, que representa la promoció i la dinamització del bàsquet femen. És un honor col·laborar amb un club com l’Uni Girona amb qui compartim valors”.

Per la nostra part, volem agrair a l’empresa el seu compromís i la seva aposta per nosaltres un any més.

Attachment