Els reis porten una clara victòria a Fontajau (Spar Citylift Girona 84 – 34 Mann-Filter ST Casablanca)

Els reis porten una clara victòria a Fontajau (Spar Citylift Girona 84 – 34 MannFilter ST Casablanca)

(Spar Citylift Girona 84 – 34 Mann-Filter ST Casablanca)

Els reis mags ens han portat el catorzè partit de la Liga Dia, el que suposava l’inici de la segona volta. La primera meitat de la competició ha estat gairebé immaculada per a l’equip d’Eric Surís que, després de sumar 12 victòries i tan sols una derrota, arribava a l’enfrontament com a líder de la categoria.

D’altra banda, MannFilter Stadium Casablanca arribava al partit més necessitat de triomfs. Un inici irregular de l’equip de Fabián Téllez, amb 9 derrotes per només 4 victòries, ha fet que les saragossanes quedessin fora de la Copa de la Reina que es disputarà d’aquí menys de dos mesos.

El primer quart ha estat per emmarcar. Un 28 – 7 que denotava les clares intencions de l’equip de seguir la bona dinàmica dels últims partits al capdavant de la classificació. Un 71% d’encert en tirs de 3 i unes defenses fortes, amb bones mans, que han afogat a les rivals, han servit per trencar ben aviat el partit.

El segon període ha seguit amb la mateixa dinàmica de l’inici: l’equip s’ha sentit d’allò més còmode a pista, trobant totes les solucions possibles per anotar davant de la defensa aragonesa, que s’ha vist superada, a més, el factor rebotador ha estat determinant: 25 rebots capturats per les locals per només 11 de les visitants. MannFilter ha seguit tenint problemes per anotar i s’ha quedat amb només 3 punts en aquests 10 minuts. D’altra banda, el flamant fitxatge de l’Spar Citylift Girona, Leia Dongue, ha debutat al parquet de Fontajau. A la mitja part s’hi ha arribat amb el resultat de 47 – 10.

La represa ha estat més igualada. La pissarra li ha servit a les noies de Fabián Téllez per calmar el partit i frenar un pèl la circulació ràpida de l’Spar Citylift. Més encertades en atac i no deixant tants espais al darrera, el quart s’ha tancat amb un 64 – 26.

L’últim temps ha servit per donar minuts a les jugadores del filial Laia Moya, Júlia Soler i Belén González Valdayo, acabant el partit amb una mitjana d’edat realment baixa. Resultat final de 84 – 34 per començar de la millor manera el 2019, regalant una clara victòria a l’afició de Fontajau.

Consulta les estadístiques del partit aquí.