L’Spar Citylift Girona posarà diumenge una urna pels abonats que vulguin contribuir a pagar la sanció del Comitè Nacional de Competició

L’Spar Citylift Girona posarà diumenge una urna pels abonats que vulguin contribuir a pagar la sanció del Comitè Nacional de Competició.

 

 

Multa de 300 euros

L’Spar Citylift Girona ha rebut una sanció de 300 euros del Comitè Nacional de Competició de la Liga Dia amb motiu de les antigues línies de triple en la distància de 6,25 metres, ara a l’alçada de 6,75 metres.

Des del canvi de normativa en els tirs de tres punts efectuada l’any 2010, el parquet de Fontajau es va veure modificat: les línies blanques van quedar obsoletes i es van tapar amb una pintura molt semblant a la del parquet. D’altra banda, es van pintar les noves línies de forma immediata.

Revisant les imatges del partit corresponent a la 10a jornada de Liga Dia entre l’Spar Citylift Girona i el Perfumerías Avenida retransmès per Teledeporte, el club ha rebut una sanció per part del Comitè al·legant que les línies velles no es troben suficientment tapades i podrien dur a la confusió de les jugadores.

Davant d’aquesta sanció, la direcció de l’Spar Citylift Girona ha decidit posar una urna per rebre donacions voluntàries per part de tots aquells abonats i seguidors que hi vulguin col·laborar. L’acció es farà en el proper partit disputat a Fontajau, que serà aquest mateix diumenge 6 de gener davant de Mann-Filter Stadium Casablanca a les 18 hores.