Ensopegada davant el DVTK

Segona derrota de la setmana de l’Uni Girona. Les gironines, que han estat sòlides en la primera part, han vist com un bon tercer parcial del DVTK ha estat suficient, que s’ha emportat la victòria a Fontajau per 58 a 64. Green ha estat la màxima anotadora de les visitants amb 16 punts.

Molt iguals
Cinc inicial interessant el que ha proposat Bernat Canut, amb Etxarri i Araújo en el cinc titular. Un inici que ha donat resultats, i és que a partir de la bona defensa, l’Spar ha posat el 4 a 0 (Rebekah i Araújo). Tot i el domini inicial de Rebekah Gardner, amb els pas dels minuts les intensitats ofensives s’han igualat i el tram final s’ha convertit en un intercanvi constant de tres, on han destacat els triples de Bernath (8 punts) i els 2+1 de l’Uni (Binta i Tolo, 19 a 19).

El mateix guió del primer quart s’ha repetit en el segon parcial i Flores, amb una bomba i una assistència per Tolo ha ajudat a les nostres a posar el +4. No obstant això, la intensitat de les visitants ha tornat a donar resultat i Green, des de la llarga distància, ha avançat al DTVK per primer cop en el partit (26 a 29). De nou, les faltes personals han sigut diferencials en el xoc i ambdós equips han destacat pels punts a la personal (punts de Kanyasi i Tolo). Finalment, una cistella d’Araújo ens ha donat un mínim avantatge (33 a 32).

Revolució del DVTK
Amb el pas per vestidors, el Miskolc s’ha apoderat de l’enfrontament, en part gràcies a la seva estrella Guirantes (11 punts). La jugadora ha fet una classe magistral en el joc ofensiu de les visitants, mentre que a l’interior ha destacat Green (15 punts). Les nostres, que ho han intentat fins al final amb cistelles de Binta i Giedre, s’han vist afectades en l’últim tram pel bonus de faltes i el DVTK s’ha emportat el tercer parcial per 46 a 53.

Aquesta diferència en el xoc ha portat a les nostres a precipitacions en atac, una situació que ha aprofitat el Milkov per donar l’estacada final amb punts de Garbin i Aho (49 a 59). El temps mort de Bernat Canut ha canviat la intensitat de les nostres i amb un Fontajau més entregat que mai les defenses han donat resultats en atac (Tolo, Rebekah i Binta, 54 a 61). Però aquesta petita diferència ha ocasionat el descontrol pels dos equips, errant cistelles senzilles. A falta de 43 segons, Tolo i Araújo han posat el -4 (58 a 62) i han donat esperances a les nostres. No obstant això, els tirs lliures de Garbin han sentenciat el partit.