PRÈVIA | SPAR GIRONA – DVTK HUN-THERM

PRÈVIA | SPAR GIRONA – DVTK HUN-THERM

Sense temps a perdre. Segon enfrontament de la setmana -i no l’últim-. L’Spar Girona rep aquest dijous al DVTK Hun-Therm, equip que actualment ocupa la sisena posició del grup B de l’Euroleague Women.  L’enfrontament tindrà lloc el 8 de desembre a les 18 h a Fontajau.

Respecte a la derrota contra el Barça CBS, Bernat Canut assegura que “estem focalitzades en el partit de demà. No ens ha donat temps de pair. És complicat en menys de 24 hores. Tenim ganes de sumar i anar endavant i fer un millor partit demà a casa”.

DVTK HUN-THERM
Tot i ocupar actualment la primera posició, l’Spar Girona no es pot refiar del proper rival: el DVTK Hun-Therm. Les hongareses arriben a Girona proposant un bàsquet atrevit i que ja els hi va donar la primera victòria contra el Kangoeroes Mechelen, l’únic rival que ens ha guanyat a Euroleague Women.

Respecte a la plantilla, Arella Guirantes és la principal arma ofensiva de les hongareses. L’escorta/aler està fent una mitjana de 14,5 punts per partit, a part d’ajudar sempre en el rebot. SobreJovanovic, la segona arma ofensiva de les visitants, tot apunta que la jugadora no viatjarà i no estarà disponible pel DVTK. A part d’això, les gironines hauran de fer una bona defensa del perímetre per frenar els tirs alliberats de Garbin (47,2% en T3).

“No hi ha rival fàcil ni més difícil. Hi ha igualtat màxima i tots els equips tenen talent suficient per posar les coses complicades. Elles tenen una victòria, però han competit molts partits i tenen jugadores per fer-ho. Hem de fer un bon treball defensiu”, finalitza el nostre entrenador.

 

Attachment