ENTREVISTA A TIJANA ANDUSÍC

ENTREVISTA  A TIJANA ANDUSÍC

“ELS MEUS OBJECTIUS PERSONALS SÓN SEMPRE ELS OBJECTIUS DE L’EQUIP. VULL GUANYAR TOT EL POSSIBLE I MILLORAR CADA DIA.”

 

Com et sents a la ciutat de Girona?

No és la primera vegada que estic a Girona perquè ja havia jugat contra l’equip abans però mai havia tingut l’oportunitat d’explorar la ciutat. M’ha sorprès perquè és molt bonica i la prefereixo a unes altres perquè és petita i puc sortir a passejar tranquil·lament. M’agrada molt.

És fàcil viure aquí per la teva família?

A l’hora de venir amb un nadó és molt còmode perquè com que no és una ciutat molt gran tinc tot el que necessito a prop i fa que viure sigui més fàcil aquí.

Com ha estat tornar a jugar després de ser mare i d’haver estat una temporada sense fer-ho?

Haver tingut una temporada per a descansar ha estat molt bé, mentalment he descansat molt però físicament no. Per això, a l’hora de tornar a jugar, pensava que seria més difícil però em vaig sorprendre; a les dues o tres setmanes d’entrenar ja em sentia en forma una altra vegada, encara que és veritat que a vegades em costen algunes coses. A poc a poc.

Quins són els objectius de l’equip?

Hem començat bastant bé i espero que continuem així. El primer que tenim al cap és guanyar la Copa de la Reina i guanyar la Lliga. Òbviament volem estar a la part alta de totes les classificacions però, com he dit abans, apocapoc.

I els teus objectius personals?

Els meus objectius personals són sempre els objectius de l’equip així que vull guanyar tot el possible i millorar cada dia.

Com t’has adaptat a l’equip?

Ha estat molt fàcil adaptar-me a l’equip, les noies són molt bones i m’ho han posat fàcil; m’han ajudat molt. La veritat és que crec que hi ha gent increïble en aquest equip i ha estat fàcil integrar-se.

Foto: David Subirana

Foto: David Subirana

Attachment