Xifra rècord: 2.400 abonats

Xifra rècord: 2.400 abonats

Per la present temporada l’Spar Citylift Girona comptarà amb, almenys, 2.400 abonats per estar al costat de l’equip.

D’aquesta manera, el club gironí ha assolit un altre èxit, podent seguir ampliant la seva massa social de la millor forma possible. Els resultats adquirits en els últims anys, per ser més concrets des de la temporada 2014-2015 en què es va guanyar la primera lliga, el bàsquet femení a Girona, ha anat agafant ressò i protagonisme en el territori català.

La lliga aconseguida el 2015 va ser el primer cap de puny sobre la taula de l’Spar Citylift per fer despertar a totes les ànimes adormides que portaven anys sense gaudir de bàsquet de primer nivell a casa seva. Les incorporacions que s’han fet en les darreres campanyes han sumat perquè Fontajau mostrés un bon aspecte durant cada partit disputat. Aquest any l’equip d’Eric Surís pot presumir d’un equip potentíssim, probablement la millor plantilla de la història del club amb fitxatges de talla mundial.

Amb la xifra d’abonats actualitzada podem dir que s’han superat les expectatives posades de la directiva, que tenia com a objectiu arribar als 2.200, en comparació els poc més de 1.800 abonats de la temporada passada. És a dir, el club ha obtingut 600 altes noves d’una temporada per l’altra. Fontajau espera poder seguir gaudint d’una afició entregada a l’Spar Citylift per tal de créixer tots junts i fer-nos més forts a casa nostra.

Foto: David Subirana

Foto: David Subirana

Attachment