Eophy, la marca de salut i estètica gironina, s’uneix a la família de l’Spar Citylift Girona

logo-eophy

 

 

 

EOPHY®, la marca de salut i estètica, s’uneix a la família de l’Spar Citylift Girona

EOPHY® ha signat un acord de patrocini amb el club gironí. Ambdues entitats es vinculen per reforçar-se amb un projecte en comú.

foto-eophy-1

EOPHY® va dirigit essencialment al públic femení. El projecte neix de la passió per la vida sana, els bons hàbits, un estil de vida saludable, alimentació variada i equilibrada, esport i ment positiva són els ingredients essencials per una vida activa i duradora. Però una alimentació que cobreixi tots els nutrients que el cos necessita, en molts casos, no és possible; aquí hi entra la suplementació nutricional, per complementar aquesta manca.

En declaracions, el President Josep Miquel Comas ha explicat que: ”La nostra associació amb l’Spar Citylift Girona és coherent i consistent amb el nostre projecte. L’Spar Citylift Girona és un club que forma part de l’elit de l’esport femení català i estatal. Transmet tots els bons valors d’estil de vida saludable inherents a la pràctica del esport. A banda, ens omple d’orgull que sigui un club gironí, ja que els nostres orígens són altempordanesos.”

“Esperem que aquest patrocini ens ajudi a donar a conèixer la nostre marca, no només a Girona si no molt mes enllà. Estem molt satisfets de poder aportar el nostre granet de sorra en aquest fenomenal projecte.”

Xavi Fernández, director general del club, ha declarat que: “És un gran suport i una tranquil·litat poder comptar amb una marca d’aquestes característiques. L’esport femení necessita més recolzament per assolir el reconeixement social que es mereix, i la confiança de marques com EOPHY® són un exemple a seguir.”

 

Sobre EOPHY®

foto-eophy-2

EOPHY® va néixer fa 7 anys de la mà de l’empresa Biorganicpharma S.L. a través d’un equip de nutricionistes, llicenciats en Farmàcia i Biomedicina que van voler crear formules complexes amb diferents ingredients d’alta qualitat i la més nova tecnologia en suspensió líquida. Els resultats van ser sorprenents.

Fins els 30 anys, amb una alimentació sana i equilibrada, el cos es capaç de anar regenerant el que gasta. Però a partir de llavors, comença un cert desequilibri entre els nutrients que necessita i els que ingereix ; que amb els anys es va accentuant i fomenta i accelera el procés d envelliment.

En el cas dels esportistes, aquest procés comença molt abans, donat el fort desgast en el que se sotmet al cos; fora que les esportistes es nodreixi en conseqüència (alimentació + suplementació).

Per a més informació: eophy.com

Attachment