Eric Surís amplia el seu contracte amb l’Spar Citylift Girona

Eric Surís amplia el seu contracte amb l’Spar Citylift Girona

Eric Surís amplia el seu contracte amb l’Spar Citylift Girona.

L’actual tècnic de l’Spar Citylift Girona, Eric Surís, ha acceptat l’oferta de renovació del club per ampliar per una temporada més el seu contracte. Ho ha fet aquest mateix divendres, 13 d’abril, en presència del president Cayetano Pérez.

Surís va arribar al club la temporada 2016-2017 procedent del C.B. Salt, on dues temporades enrere havia assolit l’ascens de l’equip a Lliga EBA. En la seva primera campanya al bàsquet femení d’elit, el gironí va obtenir un meritori subcampionat a la Copa de la Reina i a la Lliga Femenina 1.

Aquest any, a banda de repetir subcampionat a la competició del KO, també ha estat part important de dues fites històriques: ha igualat el rècord de victòries del club a la màxima divisió en temporada regular, amb un total de 23, i ha aconseguit portar l’equip fins als quarts de final de l’Eurocup Women.

Amb aquest gest el club i el tècnic han escenificat el desig, que ambdues parts ja havien comentat diverses vegades, de fer efectiva la seva continuïtat dins de l’entitat. Es tracta, doncs, d’un nou exemple del projecte continuista i sòlid que el club vol anar madurant pas a pas.

Aquesta renovació se suma a les tres que el club ja ha tancat fins ara: Núria Martínez, Nadia Colhado i la capitana Rosó Buch.

Declaracions:

Eric Surís: “Estic molt agraït al club, sempre ha dipositat confiança en mi. També em sento molt il·lusionat de continuar encapçalant aquest projecte a nivell tècnic per seguir fent passes endavant i seguir creixent com a club i com a equip.”

“Aquest any s’està fent una molt bona feina de planificació i això s’està demostrant amb les renovacions que ja s’han tancat amb part de la plantilla.”

Cayetano Pérez: “L’Eric està sent una peça clau en l’evolució del club i de l’equip. En cap moment, ni des de la directiva ni des de la part esportiva, hi ha hagut cap plantejament de canvi.”

“Avui estem plasmant el que fa temps que estem parlant. L’Eric està creixent igual que l’equip. És la nostra aposta per arribar a assolir aquestes fites que ens hem marcat.”

Attachment