Per què l’afició té dret a somiar?

Per què l’afició té dret a somiar?

La temporada 2017-2018, encara en curs i en el seu moment més emocionant amb la disputa dels Play-Offs en joc, es pot considerar com una de les més completes del club: 23 victòries, 3 derrotes i el rècord històric corresponent a l’any que Jordana i Íñiguez van entrenar l’equip i van assolir el títol de lliga, igualat.

És clar que l’equip dirigit per Eric Surís i David Muñoz té moltes altres estadístiques que demostren el bon moment pel que passa la plantilla i la regularitat aconseguida durant tot l’any i ajuden a entendre una mica més per què l’afició té dret a somiar. Tot seguit us en destaquem algunes, recopilant només la lliga regular:

Equip màxim anotador de la temporada: 2036 punts.

2n equip amb més punts anotats per possessió: 1,07 de mitjana per partit.

2n equip amb menys punts rebuts per possessió: 0,85 de mitjana per partit.

1r equip en ritme de joc amb més possessions per partit: 73,56 de mitjana per partit.

Equip amb més victòries com a local (empatat amb Perfumerías Avenida): 12 partits guanyats.

L’aspecte col·lectiu té molts punts a destacar, però si ens centrem en l’individual veurem que el repartiment de bons números és molt remarcable, i aquest és un dels fets que ha propiciat, per exemple, ser caps de sèrie en els Play-Off pel títol. A continuació trobareu un recull de les jugadores que formen part del Top 5 de la Liga Dia en diferents aspectes del joc.

Els números de l'Spar Citylift Girona

 

Attachment