Eric Surís: “És en la derrota on el nostre conjunt millorarà”

Eric Surís: “És en la derrota on el nostre conjunt millorarà”

El nostre entrenador va valorar la situació després de perdre la imbatibilitat a la Liga Femenina Endesa.

Després de perdre contra el València, el nostre entrenador Eric Surís va definir el matx com un partit “de ratxes”. Ambdós conjunts van tenir els seus moments ofensius, per aquesta raó Surís destaca que a l’Uni Girona li va costar mantenir el mateix nivell durant tot el partit. “Ens ha costat no tenir aquests moments còmodes. Ens ha faltat agressivitat defensiva en les seves situacions de 5 vs 5. És cert que hem parat el seu contraatac però ens ha faltat el punt d’agressivitat que ens donés continuïtat”.

I si l’Spar Girona li va costar trobar aquesta continuïtat, va ser gràcies a un València de molt de nivell. “El Valencià és un equip molt físic. Ens han incomodat en atac, ens han tret d’espais i de les nostres situacions de més comoditat. Evidentment és un dels elements que han estat determinant. Del seu atac han sortit moltes jugadores que han fet mal i han fet basquets decisius. Sabíem que el Valencià tenia aquest repertori. Havíem aconseguit arribar igualades al final però hem estat poc encertades i ens ha faltat encert i lucidesa en els últims minuts. Un partit molt estrany de ratxes que ha fet que no estiguéssim còmodes”.

Eric Surís té molt clar que aquesta derrota tindrà un efecte positiu per les nostres jugadores i no afectarà pel partit del pròxim dimecres (18 h.) contra el Sepsi . I és que és en la derrota on el nostre conjunt millorarà. “L’equip és coneixedor de què ens juguem a Turquia i de què és un classificatori d’Eurolliga. L’equip té moltes ganes de jugar aquest partit des de molt de temps. Per tant, jo no crec que hagi d’afectar la derrota. Som un equip professional i les derrotes formen part del procés i de la construcció de l’equip. És en el moment de la derrota que es veu com creix un equip, com ha de créixer, i es veuen també les seves jugadores: si són constructives o ens venim a baix. No tinc cap dubte. No hi haurà una baixada anímica”.