ERIC SURÍS: “ESTEM SATISFETES PERQUÈ SEGUIM CREIXENT”

ERIC SURÍS: “ESTEM SATISFETES PERQUÈ SEGUIM CREIXENT”

L’entrenador de l’Spar Girona ha analitzat detalladament la victòria en finalitzar el partit.

El nostre equip ha patit de valent per aconseguir sumar a La Paterna. En acabar el partit, Eric Surís ha definit la victòria com a “molt treballada i patida”. Segons el nostre entrenador, ha estat un matx que “ens ha costat molt controlar el joc cap a on nosaltres volíem. Buscàvem més velocitat en l’atac per terme la transició i a la vegada en defensa que elles no estiguessin còmodes, carregant el seu joc interior i defensant a la seva jugadora referència exterior, com és Taylor”.

Tot i fer una molt bona primera part en atac, en defensa ens ha costat molt adaptar-nos al seu joc i parar el seu potencial físic en la pintura. No obstant això, aquesta millora en defensa que buscava el nostre entrenador s’ha vist reflectida a la 2a meitat. “Ens hem aconseguit fer més fortes però la despensa física l’hem notat a l’hora de terme la transició i hem tingut menys encert a l’hora de castigar la seva defensa conservadora”, destacava Surís.

L’últim període ha estat un xoc d’emocions. Tot i dominar els primers minuts del tram final, el nostre entrenador destaca les “dues faltes consecutives que ens han fet desconcentrar i ens han fet canviar la bona dinàmica que havíem aconseguit. En els últims, hem estat aferrades al partit i hem aconseguit treure la victòria patida i treballada”.

El resultat ajustat no simbolitza res negatiu, sinó tot el contrari. “Estem satisfetes perquè sumem, creixem i veiem que la Lliga Femenina Endesa no hi ha partit que no hagis de treballar i suar”, finalitza Eric Surís.

Attachment