L’SPAR GIRONA VENÇ EN UN FINAL D’INFART (SPAR GRAN CANÀRIA 72 – 74 SPAR GIRONA)

El partit d’alta anotació s’ha decantat per les nostres jugadores en l’últim tram de partit.

En un partit revolucionat, l’Spar Girona ha suat de valent per sumar la seva quarta victòria consecutiva. Tot i l’avantatge i la bona dinàmica de les canàries en els minuts finals, les nostres jugadores s’han aferrat al partit per treure una victòria patida i treballada (72-74).

L’inici del match ha estat marcat pel gran encert dels dos equips, que han volgut córrer des del primer minut. Tot i que Araújo ha inaugurat el marcador, el joc interior del Spar Gran Canària ha trepitjat amb força la pista. Un triple de les canàries ha posat una diferència de 6 punts i Surís s’ha vist obligat a demanar temps mort. Un cop donades les ordres del nostre entrenador, l’equip ha respost immediatament, retallant l’avantatge del Gran Canària per deixar el marcador 22 a 21.

En el segon quart, els dos equips han seguit amb la bona dinàmica d’anotació. De la mà d’Elonu, l’Spar Girona s’ha posat per davant, ratificant el seu encert amb dos triples seguits. Mentre l’Spar Gran Canària ha confiat amb els punts de Taylor (14 punts a la mitja part) i accions des de la pintura de Kai Afi James, l’Uni Girona ha seguit amb el seu bon percentatge des de la línia de tres, però no ha estat suficient per evitar marxar al descans amb el mateix marge negatiu d’un punt (43-42).

En la represa, les de Surís han aconseguit frenar l’alta anotació del Spar Gran Canària, i és que les grogues només han anotat 2 punts en els primers cinc minuts. Eldebrink ha anotat 3 tirs seguits i, de la mà de Reisingerova, l’Uni ha aconseguit escapar-se en el marcador (+6). Tot i el domini gironí, el conjunt insular ha tornat el cop, frenant a les nostres i retallant distància en el marcador (53-56).

I si el gran atac del Gran Canària ha tingut alts i baixos durant el 3r quart, a l’últim període les grogues han despertat. De la mà de Sika i de Sparkle les canàries han firmat un bon parcial, que ha deixat el marcador 67 a 63, obligant a Surís a demanar un temps mort. Les instruccions del nostre entrenador han estat claus en un final del partit marcat per les faltes, on les nostres jugadores han aconseguit remuntar. A falta de 8 segons, Elonu ha fet els 2 punts necessaris per obtenir una victòria sacrificada.