Eric Surís i Helena Oma visiten el campus de tecnificació de l’Spar Citylift Girona.

Eric Surís i Helena Oma visiten el campus de tecnificació de l’Spar Citylift Girona.

Entrenador i jugadora no s’han volgut perdre la cita que cada estiu organitza el club amb l’objectiu de millorar les bases del joc dels nens i nenes assistents.

oma-campus

L’estiu és època per canviar les rutines i conèixer gent nova, i això ho saben prou bé tots els nens i nenes de l’International Summer Camp de l’Spar Citylift Girona que s’està celebrant al pavelló de Sarrià de Ter durant aquest mes de juliol.

L’entrenador Eric Surís va fer un forat enmig d’un estiu intens; ha estat treballant amb la selecció espanyola U23 a León, amb l’objectiu d’ajudar en la formació de les jugadores d’entre 21, 22 i 23 anys que estan a les portes de la selecció absoluta.

Sens dubte, els joves que van rebre les seves ordres durant un dia ho van aprofitar al màxim. És un privilegi rebre consells de tecnificació per part d’un entrenador d’elit, tant a nivell estatal com europeu. Entre altres coses, Surís va aprofitar la visita per explicar com és el dia a dia d’una jugadora professional i va exposar diversos consells als joves per aconseguir arribar al màxim nivell del bàsquet estatal.

Al mateix temps, la terrassenca Helena Oma no va voler perdre l’oportunitat de compartir el seu talent i coneixement amb els més petits. Malgrat la seva joventut, és una alera que ja ha disputat l’Eurocup Women en dues ocasions i que l’any passat va fer una gran segona volta en la seva cessió al Cadí la Seu. Ara ha tornat a la plantilla gironina amb la confiança i l’ambició del primer dia.

Attachment