Espai Gironès renova l’acord de col·laboració amb l’Spar Citylift Girona

Espai Gironès renova l’acord de col·laboració amb el club

El centre comercial es vincula un any més a l’Spar Citylift Girona per impulsar l’esport femení i el bàsquet a les comarques gironines

L’Espai Gironès s’implica un any més amb l’esport femení i el bàsquet de les comarques gironines. És per això que el Centre Comercial i l’Spar Citylilt Girona han arribat a un acord per renovar el conveni de col·laboració que mantenen per impulsar aquest esport a la demarcació.

A la signatura de l’acord,  que es va dur a terme ahir a la tarda al pavelló de Fontajau, hi ha assistit el president de l’Spar Citylift Girona, Cayetano Pérez, i el gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà.

El Centre Comercial va signar el primer conveni amb el club gironí la temporada 2008-2009 i des de llavors l’ha anat renovant cada any.

Amb aquest acord l’Espai Gironès fa seus els valors que defineixen l’entitat com són l’aposta per l’esport de base, l’esforç , la dedicació, el sacrifici i la passió per la feina ben feta.

El gerent de l’Espai Gironès ha destacat que “estem molt contents de poder renovar l’aposta per l’esport femení, i pel bàsquet de les nostres comarques en particular, que tant bon retorn ens ha donat en tots aquests anys”. Per la seva banda, Cayetano Pérez ha volgut remarcar que “ens enorgulleix que empreses gironines creguin en aquest projecte i ens ajudin a donar-li continuïtat. Estem molt agraïts a l’Espai Gironès pel seu suport aquestes deu temporades”.

Attachment