L’Spar Citylift Girona presenta la seva equipació oficial per a la temporada 2018-2019

L’Spar Citylift Girona presenta la seva equipació oficial per a la temporada 2018-2019

El club gironí ha presentat avui la renovació de l’acord amb la marca gironina TC equipacions

 

unknown-1

Avui divendres 29 de juny, l’Spar Citylift Girona ha presentat en primícia la seva nova equipació al Pavelló de Fontajau. A la roda de premsa hi han assistit Cayetano Pérez, president de l’entitat, la jugadora Rosó Buch i Quim Ahumada, responsable de TC Equipacions.

Per sisè any consecutiu el club gironí comptarà amb l’empresa local TC per la producció de les equipacions, tant del primer equip com de la base, després de signar un acord de col·laboració per a dues temporades.

El disseny renovat manté reminiscències de les últimes samarretes, des que el club va realitzar un canvi d’imatge el 2016. La primera equipació manté les línies diagonals que aporten dinamisme però incorpora un degradat semitò de fons, on predomina el color vermell, i una textura que recorda a una pilota de bàsquet.

Aquesta temporada destaca la segona equipació per a la competició domèstica i que l’equip usarà com a primera als partits d’Eurocup Women. La samarreta integra els colors de la senyera al disseny per representar la catalanitat del club i la vinculació amb el territori, donant com a resultat un disseny innovador que el club no ha lluït fins ara.

Cayetano Pérez, President del club, ha volgut remarcar que “la novetat principal és la nostra segona equipació que aquest any incorpora el color groc, un giny a la nostra catalanitat com a club” i sobre l’acord amb TC ha explicat que  “que TC sigui el nostre proveïdor és la línia que volem portar com a club, apostant sempre per les empreses locals que ens han ajudat i ens volen ajudar a fer més fort aquest projecte”. Per la seva banda, Quim Ahumada, representant de TC Equipacions, ha volugut agraïr al club la seva confiança per la renovació de l’acord de col·laboració “hem estat el subministrador de la roba els últims 5 anys, i ara ho serem 2 anys més. Això com empresa ens dóna un gran potencial a les comarques gironines i ens ajudarà molt a créixer”.

Rosó Buch, que avui assistia com a representant de la plantilla ha manifestat la seva sorpresa amb la nova segona equipació “la veritat és que m’agrada molt. Ha estat una sorpresa perquè no pensava que fos groga, però crec que ens quedarà molt bé”.

Les samarretes es posaran a la venda properament a través de la botiga online del club a la pàgina web.

 

 

Attachment