Estrenem el 2018 a Fontajau amb una victòria contundent. (91 – 47)

Spar Citylift Girona 91 - 47 Movistar Estudiantes

Tot i un començament fort per part dels dos equips, amb Movistar Estudiantes seguint l’estel·la de l’Spar Citylift Girona jugant un joc alegre i directe, les nostres jugadores han trobat bones opcions en atac amb un percentatge alt d’encert, que ha estat la tònica dominant del partit.

El descans ha servit com a punt d’inflexió i l’equip ha sortit molt sòlid en defensa deixant només en 5 punts el Movistar Estudiants en el tercer quart. Tot i les diferències, l’equip ha seguit treballant i el partit ha acabat amb un 91 – 47.

Un partit seriós que ha servit per reforçar la moral de l’equip i encarar el que queda d’aquest exigent mes de gener. Per part de l’Spar Citylift Girona han destacat María Conde aportant molt en atac i Laura Roig que ha sumat en tots els aspectes del joc.

El proper partit serà dijous dia 11 a les 20h contra l’Olympiacos, on l’equip haurà de remuntar cinc punts de diferencia per superar l’eliminatòria i aconseguir el bitllet la R8 de l’Eurocup Women.

Declaracions dels protagonistes:

Eric Surís: “Hem fet un passet més de qualitat. A nivell físic i mental veníem d’un partit molt exigent, però no hem caigut en el parany de pensar en el passat ni el futur proper.”

“Avui el més important era guanyar, però també fer-ho sent exigent. No hem d’oblidar que hem fet 91 punts i 23 assistències.”

Laura Roig: “Sempre intento aprofitar els minuts al màxim de bé, intentant ajudar l’equip amb el que pugui. Avui ha sortit rodó.”