L’equip respon a un Fontajau pletòric amb una victòria de molt prestigi i es classifica per la R8 de l’Eurocup. (89 – 62)

L’equip respon a un Fontajau pletòric amb una victòria de molt prestigi i es classifica per la R8 de l’Eurocup. (89 – 62)

Spar Citylift Girona 89 - 62 Olympiacos

Sabíem de la importància del factor pista per remuntar els 5 punts de desavantatge que arrossegàvem del partit d’anada a Grècia i així seguir vius a l’Eurocup Women. Tant l’equip com l’afició han sabut estar a l’alçada en tot moment.

Les nostres jugadores han mostrat una gran determinació i molt d’encert durant els primers compassos del partit. Han sortit marcant un ritme elevat de joc que s’ha traduït en un parcial de 16-4 en els 5 primers minuts.

Després del descans les gregues s’han mostrat més fortes i encertades, i per moments ha semblat que es posaven dins el partit. Però l’Spar Citylift Girona – amb millors percentatges en pràcticament tots els aspectes del joc – no ha deixat cap marge als dubtes i s’ha emportat l’eliminatòria per un clar 89 – 62.

Declaracions:
Eric Surís: “L’equip estava realment dins del joc des del principi, jugant una defensa dura i ens sentim molt còmodes.”

“Hem treballat a un alt nivell tant en ofensiva com en defensa, vull felicitar a tots els meus jugadors per això.”

“Sabíem que eren un bon equip, de manera que no es va desconnectar del joc en cap moment. Hem controlat el joc des de la nostra defensa.”

Shante Evans: “Després de la setmana passada, hem treballat molt intensament durant la setmana per jugar un bon partit avui. Hem estat molt fortes en el primer quart, i hem demostrat que som un bon equip.”

Attachment