Èxit de participació en la 9a Quina de l’Spar Citylift Girona

威而鋼
text-align: justify;”>Èxit de participació en la 9a Quina de l’Spar Citylift Girona

La quina de l’Spar Citylift Girona ha arribat ben carregada de regals gentilesa dels nostres patrocinadors i col·laboradors. Durant els dos primers dies d’activitat, han estat molts els seguidors que han volgut venir a jugar i a passar una bona estona amb nosaltres.

Televisions, tauletes, forns, pernils, paneres, vals per a restaurants… han estat els regals que s’han emportat les més de 500 persones que ja hi han assistit. Sens dubte, la contribució del públic és molt important per al club per seguir mantenint el nivell d’exigència en les competicions que disputem.

Si encara no heu vingut a jugar-hi, teniu una última oportunitat; el dia 30 de desembre i l’1 de gener celebrarem les últimes quines amb els millors premis i acabarem de gaudir plegats d’unes festes en família. També podreu participar en l’antiquina que se celebrarà el diumenge dia 6 de gener després del partit davant del MannFilter al pavelló de Fontajau.

Volem aprofitar aquest espai per agrair a totes les entitats que estan fent possible la quina amb el seu suport i la seva col·laboració.

Patrocinadors-quina

Attachment