Festa a Fontajau sense recompensa

Festa a Fontajau sense recompensa (Spar Girona 67 – 74 Perfumerías Avenida)

No ha pogut ser. La gran festa viscuda a Fontajau no s’ha pogut celebrar de la millor manera possible: en victòria. El nostre conjunt ha lluitat durant tot el partit, fent gaudir de nou a les nostres abonades. No obstant això, el desencert en alguns trams de partit ha portat al Perfumerías a imposar-se per 67 a 74.

Gran retrobada de la nostra afició amb l’equip a Fontajau. Les abonades de l’Spar Girona s’han marcat un partit impecable animat des de bon començament. Aquesta energia s’ha encomanat a les nostres jugadores, que amb defenses exitoses han posat el +4 (tirs lliures de Chelsea i Eldebrink al contraatac). Tot i el bon començament, els nervis que comporta un clàssic han portat a una sèrie d’imprecisions i al minut 7:23 el marcador era de 4 a 5. No obstant això, una cistella de Reisingerová ha canviat la dinàmica i en el següent atac Gray no ha perdonat des de la mitja i des de la personal (10 a 7). I com un partit de futbol anglès, els atacs s’han anat intercanviant constantment i un triple de Domínguez i Cazorla han posat un parcial de 0 a 6. Amb un Perfumerías animat, la capacitat de lideratge de Gray (10 punts al primer quart) ha capgirat el marcador. L’americana ha marejat com ha volgut la defensa visitant i en un tres i no res l’Uni ha remuntat (17 a 15). Aquests atacs, sumat d’una bona defensa i del domini del rebot han portat a l’Uni a dominar el partit i un 2+1 de Vasic una entrada d’Araújo ha obligat a Íñiguez a aturar el partit. Una pausa que no ha canviat les bones maneres de les nostres jugadores, doncs l’Spar ha dominat per 25 a 17.

A diferència del primer quart, l’Avenida ha colpejat primer en el segon assalt mitjançant Hof. No obstant això, Laia Palau ha tornat a encendre el públic amb un gran tir en suspensió (27 a 19). Com en els partits d’Euroleague, les nostres jugadores han concentrat els atacs en Julia Reisingerová. La txeca, amb bons moviments d’esquenes, ha intimidat sota cistella (29 a 24). Amb un +5, les nostres jugadores han pressionat en defensa per mantenir l’avantatge. Les constants defenses exitoses han portat a l’Uni ha elaborar una gran jugada que Elonu ha executat a la perfecció (31 a 26). I d’insistir a insistir, el Perfumerías ha respirat mitjançant els tirs lliures (37 a 35).

El triple inicial de Frida Eldebrink i el tir de mitja distància de Reisingerová en començar el tercer quart ha deixat una cosa clara: el Perfumerías Avenida hauria de treballar més en atac per acostar-se en el marcador. Dit i fet. Dos triples consecutius de Sílvia ha posat el -1 en el marcador. Tot i que un triple de Frida ha fet respirar al nostre equip, una bona jugada de Hof i una entrada de Cazorla ha avançat a les visitants (47 a 50). I com ha estat habitual en el tercer quart, quan els atacs no han funcionat, l’Spar Girona ha confiat en el tir de Frida, que de nou ha convertit per empatar el partit a 50. Amb ambdós equips lluitant per imposar el seu ritme, la bona defensa final de l’Uni ha frenat els últims atacs de l’Avenida (53 a 54).

Els dos tirs lliures de Samuelson han posat el -3 en el marcador. Tot i el bon domini del rebot, la pressió a tota la pista ha portat a Milic ha anotat sota cistella a plaer. Sense obtenir bons resultats en atac, el Perfumerías ha posat el -7 gràcies als tirs lliures de Samuelson. No ha estat fins al 6:30 quan Elonu, des de la mitja distància, ha trencat el parcial de les visitants. Tot i que Reisingerová ha anotat des de la mitja, un triple i una entrada de Milic ha tornat a castigar a les nostres, obligant el nostre entrador a demanar temps mort (57 a 68). El temps mort ha estat clau, doncs a la següent jugada Frida no ha perdonat des de la línia de tres. Tot i la reactivació de l’equip, una jugada de Sílvia ha posat de nou el -7 i el Perfumerías s’ha acabat imposant per 67 a 74.