SONJA VASIC ES RETIRARÀ DESPRÉS DELS JOCS OLÍMPICS

SONJA VASIC ES RETIRARÀ DESPRÉS DELS JOCS OLÍMPICS

La internacional sèrbia deixarà l’Spar Girona un cop finalitzada la temporada.

Foto: David Subirana

La històrica jugadora Sonja Vasic ha anunciat que deixarà el bàsquet de manera definitiva un cop acabin els jocs olímpics de Tokio 2021. Amb 31 anys, l’aler sèrbia posarà punt final a una carrera brillant.

Sonja Vasic ha explicat els motius d’aquesta decisió: “Havia d’arribar. Em vull retirar per donar prioritat a la meva vida personal i fer canvis. També estic bastant contenta amb tot el que he fet en tota la meva carrera. Els jocs Olímpics és quelcom que tancarà el cercle. Fa tres temporades que el genoll no aguanta el que m’agradaria. Aleshores, veig que és l’hora. No ve de cop. Hi haurà molta gent que li agafarà per sorpresa, però ara era el moment”.

L’última Copa de la Reina aconseguida amb l’Spar Girona se suma a un palmarès extraordinari, doncs a nivell de clubs l’aler es va alçar amb el títol de l’Euroleague Women en les temporades 2009, 2010 i 2015. Amb la seva selecció, la jugadora va aconseguir l’or a l’Eurobasket d’Hongria/Romania 2015. Una temporada més tard, va aconseguir el bronze en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016. En l’àmbit individual, la jugadora va ser MVP de l’Euroleague 2018. També ha sigut la guanyadora de la promesa del bàsquet europeu de l’any 2007 i la millor jugadora sèrbia de les temporades 2016 i 2019.

Des del club volem agrair-li la seva professionalitat i compromís en les dues temporades en les quals ha defensat exitosament la nostra samarreta.

Attachment