FESTIVAL DE TRIPLES PER IMPOSAR-SE AL MAGARIÑOS

FESTIVAL DE TRIPLES PER IMPOSAR-SE AL MAGARIÑOS

Amb aquest triomf l’Uni recupera la quarta posició.

L’Spar Girona no ha fallat a Madrid i suma una nova victòria a la LF Endesa. Les de Roberto Íñiguez, amb una gran defensa, s’han diferenciat en el tercer quart gràcies a l’encert des de la llarga distància, imposant-se al Movistar Estudiantes per 56 a 65. Regan Magarity ha estat la màxima anotadora de l’enfrontament amb 14 punts i 25 de valoració.

Les faltes són protagonistes
L’altura de l’Spar és un factor diferencial i si ho saps aprofitar pots diferenciar-te ràpid en el marcador. L’Uni, liderat per Tolo i Magarity, ha imposat un parcial de 0 a 6. Però l’Estudiantes, amb molt nivell exterior, ha empatat el xoc en un tres i no res (6 a 6). Tot i que Ygueravide ha tornat a diferenciar a les nostres, Massey ha liderat la remuntada, situant a el Movistar per sobre en el marcador (10 a 8). Amb cinc minuts per acabar el quart, el canvi de cistelles ha estat constant en el marcador, aconseguint les madrilenyes el +3 gràcies a l’encert des de la personal i la cistella final de Whittle (20 a 17).

Va de triples
Laura Peña ha aprofitat el canvi de quarts per sorprendre des del triple, castigant per partida doble i aconseguint el seu tercer triple en l’enfrontament (20 a 23). Amb el temps mort local, l’Estudiantes ha trobat l’efectivitat gràcies a Méndez i Whittle, tot i que l’Uni ha continuat sòlid des de la llarga distància (triple de Bertsch) i a dins la zona (Magarity i Ygueravide, 26 a 32). El tir des de la mitja distància de Tolo no ha pogut evitar el parcial de les madrilenyes, aprofitant les blaves els tirs lliures i les accions a sota cistella (6 de 6 de Camilión i +2 de Hersler, 32 a 34). A només dos punts, Íñiguez ha aturat l’enfrontament per dibuixar una jugada que ha finalitzat Parra des de la línia de triple (32 a 37). Gallego ha calcat estratègia amb un temps mort i Camilión ha sorprès des de gairebé mig del camp (35 a 37).

El bloc defensiu fa un pas endavant
El pas per vestidors no ha canviat el guió del partit i l’Spar, mitjançant Ygueravide i Mendy, ha imposat el seu ritme des de la llarga distància, aconseguint les dues jugadores anotar per partida doble, mentre que l’Estudiantes ha mantingut opcions gràcies al domini del rebot ofensiu (46 a 53). El temps mort local no ha pogut evitar la bona ratxa des del triple, apuntant-se Ainhoa a la festa (46 a 56). Un domini que ha vingut gràcies a la bona defensa de les gironines. No obstant això, la intensitat defensiva ha tingut les seves conseqüències i les madrilenyes han retallat distàncies gràcies als punts des de la línia personal (50 a 59).

Sense anotació
Amb tot per decidir, ambdós conjunts han intensificat defenses per obtenir la victòria. El resultat ha estat un voler i no poder en atac, i és que ambdós conjunts han mostrat una visió ofensiva erràtica. De fet, Méndez ha aconseguit un tir lliure en el 7:15, mentre que Mendy ha anotat la primera cistella al 5:09 (51 a 61). Gallego, en el 4:01, ha aturat el xoc per buscar un últim intent de remuntada, però el rebot ofensiu de Tolo ha apagat al conjunt local (51 a 63). Amb poc pel final, Camilión ha situat a les madrilenyes a només 9 punts, però l’Spar s’ha acabat imposant per 56 a 65.

Estadístiques del partit: https://competiciones.feb.es/ESTADISTICAS/partido/2344933

Attachment