FINQUES COMPANY RENOVA L’ACORD DE PATROCINI AMB L’SPAR GIRONA

FINQUES COMPANY RENOVA L’ACORD DE PATROCINI AMB L’SPAR GIRONA

Finques Company, agència immobiliària fundada el 1963 per Josep Company Molar i especialitzada a oferir el millor assessorament i gestió de l’activitat Immobiliària, ha renovat l’acord de patrocini amb l’Spar Girona.

L’acord es va formalitzar en el passat dijous 1 de desembre al pavelló de Fontajau de Girona. A la signatura hi van assistir, per part de l’Uni Girona, la directora esportiva Laia Palau, i per part de Finques Company, Josep Company i Joan Company, copropietaris de l’empresa Finques Company, Sergi Company, responsable de màrqueting de Finques Company, i Tània Company, adjunt de gerència de Finques Company.

Josep Company i  Joan Company van afirmar que “des de Finques Company estem molt contents d’haver renovat el patrocini amb l’Uni Girona. El club fa una feina molt important, d’una banda, per potenciar l’esport femení a Catalunya i ser-ne un dels referents, i de l’altra, per explotar al màxim el sentiment de bàsquet que viu la ciutat de Girona. És per això, i per molts motius més, que volem ser presents en aquest projecte!”

Finques Company espera que aquest patrocini ajudi a assolir els reptes més grans en l’àmbit esportiu de l’Spar Girona. Per la nostra part, volem agrair a la marca el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

Attachment