Flyaway organitza el viatge a la Copa de la Reina 2019 que se celebrarà a Vitòria

Flyaway organitza el viatge a la Copa de la Reina 2019 que se celebrarà a Vitòria

L’agència de viatges Flyaway i el club han tancat un acord de col·laboració. Compromesos amb l’esport femení de les comarques gironines, l’empresa donarà suport a la nostra entitat i ha decidit oferir els packs per a la Copa de la Reina 2019 que se celebrarà a Vitòria durant els dies 28 de febrer, 1, 2 i 3 de març.

Per a l’ocasió, Flyaway ha preparat dos plans de viatge, de dues o tres nits, perquè l’aficionat esculli el que més encaixi en la seva agenda. La data límit per a les inscripcions és el dilluns 11 de febrer:

Pla de viatge de 2 nits, que inclou:

Trasllats segons pla de viatge.

2 nits d’allotjament i esmorzar al NH Canciller Ayala****.

Abonament Copa de la Reina (semifinals i final).

Guia acompanyant des de Girona.

La sortida serà des de Girona el divendres 1 de març a les 18 hores en autobús direcció Vitòria. L’allotjament serà a l’Hotel NH Canciler de Ayala**** amb l’esmorzar inclòs per als dies 2 i 3 de març. Després de la final, que es disputarà el diumenge 3 de març a les 13 hores, l’expedició tornarà cap a Girona també en autobús.

El preu total per persona és de 285 €. El suplement per habitació individual és de 115 €. Els menors de 12 anys gaudiran d’un preu especial de 115 €.

Pla de viatge de 3 nits

Segons demanda, Flyaway també obre la possibilitat de sortir el dia 28 de febrer al matí per presenciar l’Spar Citylift Girona – València Basket corresponent als quarts de final de la Copa de la Reina i que es disputarà a les 17 hores del mateix dia. Aquest viatge inclouria:

Trasllats segons pla de viatge.

3 nits d’allotjament i esmorzar al NH Canciller Ayala****.

Abonament Copa de la Reina (quarts de final, semifinals i final).

Guia acompanyant des de Girona.

La sortida seria des de Girona el dijous 28 de febrer a les 6 hores del matí i la tornada a la mateixa hora que en el pla de viatge anterior: diumenge 3 de març un cop finalitzada la final. El preu total d’aquesta oferta és de 360 € per adults i 115 € per a menors de 12 anys.

Per a més informació i reserves:

972 217 311 / inma@viatgesflyaway.com.  L’empresa està situada al carrer Juli Garreta número 1 de la ciutat de Girona. També podeu consultar la seva pàgina web: www.viatgesflyaway.com

Attachment