Fok és el guanyador del Concurs a la recerca de l’Himne de l’Uni Girona

Fok és el guanyador del Concurs a la recerca de l’Himne de l’Uni Girona.

El grup gironí representarà oficialment el club a partir de la temporada 2020-2021.

Finalment el concurs “Himne Uni Girona” ja té un guanyador. Es tracta del grup Fok, un banda gironina que es defineix amb un estil de rap/soul electrònic i que, malgrat la seva joventut, ja ha produït el seu primer àlbum.

Després de dos mesos de concurs, deu propostes i més de 30 músics participants, l’afició de l’Uni Girona va decidir entre els seus tres himnes preferits, amb 2.676 votacions úniques.

El procés final del concurs s’ha dut a terme mitjançant un jurat intern, format per treballadores i junta directiva, que han decidit finalment que el nou himne del club sigui la proposta presentada per Fok.

Oriol Bernà, cap de comunicació de l’Uni Girona, ha comentat que “aquesta proposta ens representa molt bé a través de la veu femenina del grup i dels seus valors; és el que principalment demanàvem. També volem agraïr a tots els músics que han fet possibles les altres 9 propostes pel seu temps, dedicació i talent dedicat cap al nostre club.”

Ara, el club s’encarregarà de l’enregistrament a l’estudi de gravació per poder acabar de polir l’himne que, recordem, va ser creat i enregistrat en una versió inicial durant les primeres setmanes de confinament.

A més, en la mesura de les possibilitats que ens ofereixi l’obertura i l’aforament, la intenció és presentar-lo en directe durant el primer partit oficial de la temporada 2020-2021 a Fontajau.

Attachment