Les competicions FIBA 2019-2020 no tindran campió

Les competicions FIBA 2019-2020 no tindran campió

L’Uni no disputarà els quarts de final de l’Eurocup, i espera el pla d’acció per a la propera temporada.

Reunits el president de FIBA ​​Europe / el vicepresident de la FIBA, Turgay Demirel i amb la presència del president de la FIBA, Hamane Niang, el secretari general de la FIBA, Andreas Zagklis i el secretari general de FIBA ​​Europe / director executiu de la FIBA ​​Europa, Kamil Novak.

El Consell ha votat cancel·lar la temporada actual de les tres competicions de clubs FIBA ​​Europe que inicialment es van suspendre el març.

La temporada 2019-20 a la FIBA ​​Europe Cup, EuroLeague Women i EuroCup Women no es reprendrà i no hi haurà campions. Tots els clubs que es trobaven a la fase de quarts de final en el moment en què la competició va quedar suspesa rebran punts de classificació per assolir els quarts de final segons el reglament.

L’Uni Girona s’havia classificat pels quarts de final d’Eurocup Women, en ocupar la 6a posició del grup B de l’Euroleague Women 2019-2020.

El focus se centra ara a les preparacions per a la propera temporada 2020-21 i als plans d’acció alternatius:

La nova temporada de competició de clubs 2020-21 s’inicia tal com es programà a setembre / octubre amb o sense espectadors, sempre segons les legislacions locals. En cas que no es pugui iniciar una competició a setembre / octubre, s’ajornarà automàticament a gener de 2021, amb un sistema de competència reduïda. Si s’hagués d’interrompre una competició que s’inicia setembre / octubre a causa d’un nou brot de COVID-19, es respectaran els partits ja disputats i es proposarà un nou sistema de competició reduït / curt.

Les dates del sorteig de la nova temporada s’han establert provisionalment per al 17 i 18 d’agost.

Attachment